F1 Manager 討論區

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

比人屈左5,6 場,先贏到1場
想落返去 啲人又勤力又勁
成日輸俾小向日健同o'neal neal
小向日健刷錢超快,車尾燈都望唔到
我就係比佢連屈幾場,
今個星期我打到頭廿五升到級就算,
有冇人已經有5lv bot + vet ?
我成日撞到唔同有人呢個組合
中一個就多好少中哂兩個
返咗外國即刻冇咁多痴線佬
你地係咪係 Baku 勝率低過 singapore 同monaco 好多?
lv5喎 99%要課金啦
開箱開到佛誕都冇一件epic
利申冇Vet 中過三次公公 依家係lv1 3/4
我vet 2/10 , bottas 9/10 等極都冇得賣 ,
就黎忍唔住拎去抽白金箱
唔覺 點解會咁講
我singapore最低,baku有時對手排太貼又逼住換呔可以拉近反cup
補充,2個車手逼住換呔塞車
baku我見過有人用紅軑1 pit
4 4 咁行 避開後面啲車 效果好似幾好
我singapore 同monaco 都係用一停,
first stint 用最慢速度慳軑慳油, second stint 爆seed 狂衝
就算排位排得差都好大機會羸番, 勝率起碼有8成
不過 我baku 用3停全紅, 如果排位一差少少基本上好難反勝
baku依家冇咁食軚 紅軚32度收盡都係行得三圈喎
0%行兩圈p1都變p11啦
反而依家間中可以一個3 3 2咁去唔使兩個拉開幾秒就真
新加坡係咪4 3?
用緊Norris油量高成日忍唔住玩兩停2 3 2
singapore 係4 3, 我都係用norris + grojean
我Perez Norris咁樣玩新加坡真係穩陣好多
baku就試緊norris 3停紅 perez 紅2白4紅2
似乎好過要死谷拉距離然後唔夠油
你油量高可以2 3 2/3 3 1係第3 4 7圈可以追好多時間
不過主要都係睇你排位 排得後就講咩都假 電腦成日都會頂住你唔俾你過
我,升咗上去啲人好勁
成日比d多旗仔屈機,已經玩緊1000蚊場
好心d高手咪落黎低lv場屈新手啦

S3完全被屌打,咩事?
有時唔想㗎,我户口長期得幾千Coins
升一樣嘢要十幾萬,打到可以升果舊嘢又跌到得千幾Coins要重新打S1S2儲錢
半退game 中
開始好悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞