F1 Manager 討論區

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
啱啱玩三場贏嘅唔計,輸咗場計咗
fixed 玩成日都無問題
有無巴打可以講下s7 spec 大概幾多會穩陣d
狂輸
我S7輸兩三場佢就俾我贏翻 S6可以穩贏
部車spec 比上面 Charles_Leclerc 巴打廢小小
用緊 4Perez + 5Leclerc
S7真係講運 睇你遇唔遇到課長
呢頭包Q開箱夠升級零件
再打P11 13起步俾人包Q撳住嚟打
我仲要幾日都係會連續兩三場輸俾同一條友嗰下真係屌出聲
我包Q贏人又唔見你下場match返佢俾我大炒多佢一鑊喎

兩個同時間佢點計邊個贏
試過幾次
我想知點樣令自己排位前啲
局局啲對手排1-2
自己就23-24
點樣玩都無可能贏
淨係起步塞車都落後大半個圈
頭先打到最後一秒先守得住個第一, 只係贏40萬
升高車手
改勁架車
只用紅胎
打低一級
岩岩玩左場又無獎勵
用高consistency車手, 例如Perez/ Leclerc
哥桑用唔用得過,收到勁多
竹戈

我正好用呢兩個
場場排位都包尾

會唔會係因為太多格仔旗?
想知900幾支旗嘅玩家通常用咩level車手
發覺真係紅Tyre玩哂
排位輸比隻韓狗(1,6),我(3,12)
Abu Dhabi我三停全紅,佢二停紅白白
最尾1,4返到嚟,佢就6,12
仲要我隻魚雷第一衝完線即刻自炒出SC,佢追都冇得追
屌蠢左 以為一停雨換紅tyre就冇死
點知原來仲要睇地面濕度

真係未到最後一秒都唔知勝負
對手原本包Q起步
唔知咩事on99換hard tyre
搞到佢部慢車碌下碌下落咗十幾名
我兩部車一部23起步另一部19起步諗住輸鳩硬
但又係push 到盡哂咁返嚟
最後彎位爬頭攞埋第7名
對手就算快車攞第一都無用
最鍾意呢類緊湊嘅比賽
巴打玩緊S幾?
咁後起步除非對手自炒唔係我好似未試過反贏
S4
S5連輸四五場無哂錢焗住碌返落去儲錢
其實主要都係對手on99咁pit先有得反cup
有冇人升左上 挑戰者1 個個級別就開始比課長屈機?
S4應該係成班垃利strategist玩緊
我之前打S4輕鬆到10場有8場個對手on99咁送分俾你
有時遇著個柒頭對手真係抵佢死
岩岩我都玩左場S7 baku痴撚線
條友包緊Q我3 4追緊
去到第六圈打定輸數 點知佢兩架條soft都去到0%都唔pit
仲要龜速行足兩圈送返個包Q俾我 自己跌出頭10
對手強度似開聯賽事多過你有幾多旗仔 今日升完難打咗好多
我都覺得難打左好多, 今日試過被同一個課長 連續屈機屈左我4場
仲係無錢無心機打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞