[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家(6)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
有無好介紹
e1000好似唔抵
e1000一般
不過不失,香港都有賣
所以唔會上網買
只係免運費
ee 啲野好似售價企得好硬
就算其他好多鋪個價做緊折都唔輪到佢
冇乜留意edition xx
有冇災情?
咁又唔係,95x鬼佬都出事
只係唔知hifiman個QC會唔會好咗
仆街koss

10號同我講話問吓上頭可唔可以就咁send個新嘅energiser畀我,等我慳返啲運費,聽日覆
我懷疑佢嗰次根本無換過driver, 於是問返佢會唔會driver都有問題

早兩日我催咗一次,到今日都無再覆過

仍然間中有雜音?
而家喺我手上嘅就係第一次保養返嚟嘅
一攞上手聽已經有vv聲
咪即刻搵返個cs囉
我無喺機身整marking, 但係個driver掛喺耳機架上面有少少唔對稱, 同我啱啱買嗰對一樣
佢開頭咁答我
I am very sorry about this. I am looking at the repair slip and it states that you were given a completely new energizer box and that the unit was tested and working properly. 

起碼energizer應該係新嘅

即係單元問題
唔撚係佢地啲中坑聽力衰退16Hz都聽唔到下話
我覺得我20歲聽唔到17Hz已經好差
kHz
早兩日入咗D9200,佢啲平衡線真係要盲入嗎
今日手癢將HD58x條線比HD600用
HD600高頻收咗d,又冇咁精致,不過低頻下潛深咗同量多dd

HD600線比HD58x用,HD58x低頻收咗d,不過整體分析力好咗

交換線之後HD58x提升雖然大d,不過仍然係HD600好聽d

*兩條都係原裝線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞