排球同好?

455 回覆
7 Like 2 Dislike
打打下就唔尷架啦
利申 尷緊
我都過左廿中,無基礎咁去學
上堂勁個班可以fun game既時候我仲係練緊左右左
始終都係要落場打下先keep得住咁熱血
不過你道門係自己俾自己既咁就講咩都無用
我就係睇完排球少年走去學
第一次係去康文署暑期班 個陣岩岩grad 諗住hea下
除左我之外都係中學雞 勁尷 但係好玩既
其實落到場冇人care你幾大係睇你有冇心同想唔想學姐
我一開波都覺得好尷 因為去親都係年紀細過自己
但玩過又真係覺得好好玩
所以都硬住頭皮上
去康文署班玩吓先
練得咁上下去街場打吓or meetup報吓fun game
真 而家睇落都有好多人細過我又勁過我
但打波真係開心
康文署個啲過左報名日期
Meetup有無架?
Meetup差唔多日日都有game
不過最好對面開波個陣起到一傳先,起唔到波就無得玩
一傳⋯我努力緊
Join過meet up 有個訓練班個阿sir好好人 但佢d堂好散 同埋有時好遠
Hkbv?我見有外國人、又好似好勁
我呢啲渣渣
仲有冇得入group? grad咗之後冇再打好想打返
Hkbv 好熟但唔係 間野叫Topspin
但始終最正都係康文署 唔知我上個班可能多中小學
真係當你白痴仔咁 由頭教 學識好多基本野
係去上堂個陣老尷左d
由頭教又無乜野既除非你個底打得好
我呢啲就無底但就走去上eva
我就係無底 所以想搵d教基本野既班
始終同人地中學就開始打差好遠
但出面多數都fun game 多
個半月前打fun game連波都開唔到(而家下手都未係開得好好
我都唔想被人保護得太多
我想打好啲
絲打好勇我真係唔夠膽出去玩fun game
下手一傳都仲好屎俾個阿蛇成日屌我
同埋玩練習個陣開波成日都好驚開唔到會累到人
開個波出去撞網真係好sad
想真係練好基本野出去玩
我好渣 但唔打fun game又點練好接一傳
以前中學有打開 而家都就三十 主要打fun game
係最近都想打好啲 想進步
諗緊報唔報進階班好
南華好似幾平
睇上面巴打講南華好多人一班
啱啱睇咗 要去港島 都係不了 仲要咁多人
暫時VD sports academy 唔錯 有專項訓練班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞