[Hello!Project討論區#98] 和田彩花・宮崎由加 卒業スペシャル

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
邊個嚟認唔出
橋本環奈
啊下
Btw 靚到呢.....

果個狗也不屌樣
你有冇去fan meeting最後
我以為上國料...

呢個先係佢⋯⋯
幾時先有奇跡の1枚比大家識下
打下repo先
尋晚睇拳livehouse 個氣氛都幾得意
男飯多 女限唔爆 排到中後比返男飯排

前說(有把聲講注意事項)係廣瀨 啲飯好大聲咁應
廣瀨講完一句
飯:\はい!/

第一首係これからだ!
以為正正常常 點知最後啲これからだ〜いまからだ〜係叫飯大合唱 拳飯唱歌都幾好聽
oh no call 勁難 今次個場太細 個oh no jump 變齋jump

berry cute cover corner 留意和田櫻 野村跳Crazy 完全な大人一個少淫一個正氣
accapella サンバ!こぶしジャネイロ 間奏變一人一樣彷樂器solo 野村個bass keep同一個音 好有喜感

solo shuffle corner 係廣瀨 hama

後半除咗殘心好似都係定番開心歌 好多一齊跳舞位
一丁目ロック 拳飯唱wowowow~又係勁大聲
我隔離個女飯其他歌都正正常常 係呢首唱得勁high

最後挨拶 順便講下拳啲mc
佢地唔係好擅長mc 廣瀨進行役 但有時拋咗話題出黎其他member唔接
oh no前廣瀨大概話今日hama 地元叫佢講下野 hama介紹oh no 廣瀨停佢叫佢講下地元先講兩句
挨拶由廣瀨開始 唔知點解變咗hama感謝大會
廣瀨話以前係飯目線等hama出道 結果唔知點解一齊出 然後係度讚hama (唔記得佢讚咩)
和田櫻中途講個頭拉直咗油咗粉紅指甲之類 hama好似同rei 9up緊 最後和田櫻講ハマちゃんありがとう定乜鬼都講緊野 和田櫻:聴いてる? (拳live 同mc係好多兩個人自己講野/冇分詞時邊跳邊做鬼臉 好似係文化黎)
野村9up完一輪最後一句係「大家會唔會繼續追我地丫!?」嗰啲歡呼位 但同前面講啲野好似冇乜關係 最初好似係講緊同b工前輩點點點 同埋好耐冇舞台劇
rei 講咩嗰太記得
hama繼續講食拉麵

拳得五個所以握手唔算極速
都係笑笑口ありがとう冇乜特別
問hama 今晚仲拉唔拉麵 佢好認真樣話唔食
我開綠燈 去到和田櫻佢同我揮一揮手先握
reirei 最後握 隻手都幾淋同偏暖

佢地啲setlist 幾好
part part都有啲野唔同野講下
可能我第一次睇拳 傾向留意setlist
就咁睇 對佢地本身冇乜感覺既話睇下live應該都唔錯
個氣氛幾好 多得來來去去麵係嗰班wota

依家嗰班死忠黎架啦
https://youtu.be/Y_dcCcuM9sg

好多世界 地球 愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞