仇思達: 泛民誤導公眾, 23條和逃犯條例影響不大, 澳門立左23條都無咩事

606 回覆
27 Like 806 Dislike
仇思達: 23條, 一地兩檢, 逃犯條例 全部都係放屁, 只係泛民誤導公眾.

澳門立左23條, 都無咩影響, 蘇嘉豪都無被dq.
而家高鐵有一地兩檢, 捉左邊個呀.
無逃犯條例之前, 中共已經可以係香港捉人, 好似李波同林榮基係香港俾人捉, 泛民又點跟進呀.

最好23條、國歌法同逃犯條例都全部立法, 之後對香港無大影響, 咁就好笑la.

http://www.facebook.com/hk.takeback.1/videos/290441011846688/
.
學主人做癲狗
澳門人會否同意? 
仇狗作為建制派youtuber都算係咁啦
都算開明建制
如果遮住名會以為係湯十一講
刷存在感?
「搵食啫!犯法呀?」

仇思達share: 而家無咩工可以同「中國」切割, 人都要搵食既
http://lihkg.com/thread/1127342/page/1
唔挑戰某國執政黨的話, 無人理會, 馬交最大問題係民生問題(交通,醫療,經屋,物價)
屌現撚晒型
澳門人會否同意?
唔挑戰某國執政黨的話, 無人理會, 馬交最大問題係民生問題(交通,醫療,經屋,物價)

本土派一直解釋民生問題最後都係同某國執政黨有關

如果理民生不理政治, 咪比"愛國不愛黨"更加示弱?
屌,條法立咗無即時影響唔代表日後無影響,條友傻撚咗
一早已經話 黃毓民 仇思達 杜汶澤 陳雲 黃洋達 鄭松泰 屎眼哥哥 依班人五毛扮本土 共諜扮港獨
大灣驅
一早已經話 黃毓民 仇思達 杜汶澤 陳雲 黃洋達 鄭松泰 屎眼哥哥 依班人五毛扮本土 共諜扮港獨

唔好拉杜汶澤, 黃洋達, 鄭松泰, 屎眼哥哥落水
不嬲都5毛狗嚟架啦
呢啲人靠屌人起家,屌少一日啲view rate即刻跌
咁你話屌唔屌好啦?
幾年前我已經講呢班人有問題一直以來我冇睇錯逐個逐個現形
佢痴鳩左?
澳門人會否同意? 
唔挑戰某國執政黨的話, 無人理會, 馬交台灣最大問題係民生問題(交通,醫療,經屋,物價)

無跟一排 神駒咩事?
毓民最後一代靈童
都畀你晒底
不如堂堂正正做個感受國家底氣嘅大灣區人
黃匪大灣狗集團食屎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞