《魔瞳》一次換眼,讓我變成魔鬼(十五)(卷三呢?)

1001 回覆
71 Like 2 Dislike
傳緊去屯門天水圍大埔,大家小心
好撚嬲

Pish!! !
pish
可唔可以幫手叫寧錄入去燒哂d 白衣人
難得今日順路入書展可惜見唔到梳

一次買晒4本
寧碌都係保皇黨,叫男朋友用水地獄
要番工
愛你
我已經買得遲,你出ebook版或者改封面我會再買

不過拜托千祈唔好出外傳,十年磨一劍......但係金用十世先去磨完把劍
卷四幾時會有?唔喺香港,去唔到書展
唔會出ebook喇,靠網上既大家先有得出書,我會一直連載到結局
但如果有幸一直出版到結局,出書可能會出另一個版本
外傳只會用QR code 形式,唔係有排印
其實有部份書局上咗架,但真係好部份
書展完咗應該過一兩星期就會到大部份書局
今日書展最後一日,入開就買,入面買平啲
因為近年多數用KINDLE睇書,好耐好耐無渣過實體書...雖然有好多本書想睇但都無出E-BOOK,但好彩近年無咩時間所以未到無書睇的困境.

我已經連點包書都唔記得了,所以買實體書都係買完放入倉.
雖然電子版係方便
但係實體書拎上手既感覺係正好多
入坑魔瞳個時 已經不斷想佢出實體書
又有得收藏 又有去簽書j邦拿
封面又靚 好有心思去設計同配色
而家重睇緊 先再去睇外傳
魔瞳出幾多卷就買幾多卷 理得佢外傳定正傳
hi
5條冇文
好後悔無跟
btw 已經唔記得自己有幾多
你應該都仲負緊數
我唔記得幾多,但唔好坤我!!!
我記得我j 有二十幾三十條左右,丸有更多。實數就唔記得。

等我叫煙兒幫我搵出黎撚下先
此時,我終於明白媽媽之所以表現呆濟,是因為她受「虛實之瞳」的「絕對謊言」所影響。

若我推測不錯,程若辰該是以「消匿之瞳」偷偷潛入研究室,再在媽媽耳邊,發動「虛實之瞳」,催眠了她。

程若巧雖有『消匿之瞳』以隱藏行蹤,但他本是「七罪」,叛教後不單引來整個撒旦教追殺,若落入薩麥爾手中,定必生不如死。

到底,是甚麼事令他甘願冒險,與被嚴密監察的前妻接觸呢?

既然程若辰曾對媽媽發動「虛實之瞳」,那麼她定必曾經完整聽過對方所落下的指令。

只不過那段記憶,像被披上了一層層厚重的布,要看到其中真相,我就必需把布揭開。

程若辰的虛影,是第一重布,而現在,我得繼續揭下去。

靈魂世界,奇妙無窮,當我有此想法時,本已穿插在媽媽腦中的十指,忽然傳來一陣異樣感覺。

每根指頭原本單一的觸感,慢慢分散,觸感變得越來越多,越來越敏銳,卻是我的指頭,自動蛇化,分裂成無數頭絲幼黑蛇!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞