[PS4]Gundam Battle Operation 2 [30] 下格新人類 爆誕!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
好啊
我修改一下啦
畢竟冇人想咁
唔計以前
只計而家或之後
下格新人類團 (絕影巴): 多打/多留言
Hea打歐洲人 (One for all 巴): 少打/少留言
大家覺得自己會點咪入咩團
我係少打(每日三coin) 多留言
或者睇番前10個po
咪知邊啲囉
屌佢老母 3場都派左邊
3場都比人佔高地 右邊上去應該易好多
咁7邊會有人入
冇得入果啲人
我修改一下啦
畢竟冇人想咁
唔計以前
只計而家或之後
下格新人類團 (絕影巴): 多打/多留言
Hea打歐洲人 (One for all 巴): 少打/少留言
大家覺得自己會點咪入咩團
或者睇番前10個po
咪知邊啲囉

我想入左hea打,使唔使俾id你?
戇鳩架喎,右邊真係易上好多,感覺上好似仲近啲咁,不過可能係錯覺
咁我會響個公會報名表度繼續做分類(多留言分類可能再改改個standard佢, 要4月1~23日多過20次留言?)
大家依自己選擇報名邊個團
然後團長可以參考報名表顏色做分類

所以麻煩所有巴打,唔理超過30人名未都好
去報名表度留個名,等我可以做分類
多謝合作
入會先到先得?
我今晚先報名
辛苦哂,要人眼scan邊啲係活躍會員
剛申請,入唔到excel []
ok
今晚要練習,夜啲先上到(約莫11點),到時再留言俾你,thx
絕影團:每日唔止攞到3幣 or 常上水巴打(正身)
One for all團:分身, CD-ROM or 每日只攞到3幣
咁樣冇人入hea 團
咁啦
絕影巴 下格新人類:hardcore 多留言巴打 謝絕CD-ROM
我 hea打: hea 唔定時上水 CD-ROM都可
人太多會優先踢走CD-ROM先 請見諒
咁我會響個公會報名表度繼續做分類(多留言分類可能再改改個standard佢, 要4月1~23日多過20次留言?)
大家依自己選擇報名邊個團
然後絕影可以參考報名表顏色決定批唔批

所以麻煩所有巴打,唔理超過30人名未都好
去報名表度留個名,等我可以做分類
多謝合作

仲有one for all巴打你可以留個分身響hea團做會長都夠啦
強人個盾係咪改咗無講,好似擋到野
太複雜了
喂喂喂,咩推畀我批唔批
搞搞下想入返 下格團
應該會多啲識既人
搞個 妖精團
好似無喎,BTW你係咪睇錯咗泛用嗰隻。
今晚係咪有場?
絕影巴試唔試到邀人入團洗唔洗等24hrs?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞