獌迷點解成季咁柒都咁大聲咁串

56 回覆
180 Like 25 Dislike
明明成隊波呢季柒到仆街 比利物浦射足三十幾球慘過護級隊 輸愛華頓4:0 近九場輸七場
但就因為賽程咁啱可以係季尾對到曼城 獌迷即刻蒲頭 個個出黎拎存在感講到英超冠軍好似要佢地認可先有得拎咁
大佬 ff少陣啦 你主場都受讓一球/球半呀 你撚有能力阻到鏝咩
近排輸波輸成咁就好心唔好咁 精神勝利法少陣 會睇落冇咁on9
利申:中立球迷 唔好屈我嬲係見到獌迷輸左仲咁大聲先想開po笑下獌迷
Ok
獌就算降班都串嘴架啦
哦 你反獌 你係利迷 你冇英超 暴聯叻d yeah
都係
獌就算降左班都應該會J猁冇英超再屈笑佢既人係猁 ff佢笑獌係嬲
獌不嬲柒開
笑下猁未攞過英超啦
獌聯真係慘,有啲咁撚ON9、無恥嘅球迷,全世界淨係得49000係會支持自己愛隊輸波。

呢場波屈撚哂啦,嬴鏝嘅話入前四又可以串,輸咗就走出黎串利物浦。

好心醒少少啦,而家踢完喇,鏝宣佈封王未?獌宣佈入唔到前4未?之後仲有幾場打㗎,我覺得獌入唔到前4嘅機會大過鏝嬴英超囉。

如果獌係入前四先去慶祝,呢啲先真係為咗隊波嘅成功而慶祝,先係真球迷。輸一場普普通通嘅波走去慶祝,都唔知咩道理。

如果個結局係利物浦封王而獌又入唔到前四,呢班49000就柒到核爆。

都唔明點解要慶祝自己隊波輸波,咁撚無恥。我係球員嘅話,聽到自己球迷叫自己輸波都覺得灰啦。
樓主死痢狗嬲豬扮中立球迷 收皮啦
系,我猁準備重奪英超
最惨好多獌迷以為自己隊波讓賽先會輸
班獌狗傻撚左 以為自己係英超判官個下好笑
英超史上首次投票揀冠軍
因為獌。軌同阿妓都j歷史
樓主猁迷 嬲撚到
哦~你反獌,你係利
輸波慶祝
究竟有幾on9既球迷先做到
仲要輸左比同市敵人慶祝

49000 on9到無人有

希望鏝之後失分,然後其餘5隊都有歐聯踢
到時49000落歐霸啦
捱過巴塞咪潛一排等決賽笑鳩猁狗/熱狗囉
不敗
希望轟/阿拎歐霸 ,拎歐霸果隊咁岩又無前四
到時49000落歐霸含撚啦
佢地真係要望曼城贏晒三場先好
唔係就仲柒
之後另外5隊, 下年都有歐聯踼, 得佢地班垃圾無, 到時仲7
真係球壇只此一家
未見過一隊波輸波fans會開心過贏波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞