獌迷諗住以笑遮醜遮到幾時?

172 回覆
231 Like 40 Dislike
應該唔夠利記呢廿幾年加埋都冇英超嘅錢咁多
屌終於明你講乜鳩
全程都係你地係另一個post屈鳩利迷嬲 依家又變左人地ff你嬲呀?
咁我有講呢d? 咪又係成班屈我嬲? 睇完得啖笑 成班細蚊仔咁靠屈想挑釁人
更何況呢幾個利 屌兩下就話人嬲撚到仆街 用返你上面個句呀 你又點知人地心入面諗咩
真係奶撚7
ching閱讀理解0分
贏同輸有乜分別 d獌狗都可以分享同市光榮
又唔係第一次四大雞胸
猁就慘啲,廿鳩幾年未拎過英超
利狗要幻想曼贏幫佢地先叫醜
冇冠酸到
見到當日費sir既皇者曼今日要用垃圾利做遮醜布,真係折墮囉
之前仲串垃圾利J歷史,家陣都一鳩樣了,不如組個 "曼利互含聯" 啦
30年啦下年
小心最尾比狼隊殺呀 痢狗
又要等唔知幾多年先有得再打j
有冇諗過點解猁狗柒足咁多年嚟都有得串柒柒?
咪又係靠緊獌嚟遮醜
柒足咁多年 最威嗰時就係獌狗輸波 衝曬出黎笑
結果原來自己隊波更柒
領先七分輸返轉頭 同五年一潤都好笑過獌狗冇歐聯多多聲
其實曼聯輸唔緊要,至少入番粒而唔係俾人2:0啦

入一粒代表我可以(有機會)令到曼城失分,有能力控制邊個冠軍

而家邊個冠軍都唔關曼聯事,但你2場輸左6粒而前面一粒波都入唔到

曼聯要諗下辦法解決前面進攻問題 唔係再係度FF
公道少少講句 其實利記仲有機爭冠既
咩叫足球? 曼聯話比你聽咩叫足球
https://lih.kg/1050239
你而家知阿仙奴咩料啦
https://lih.kg/1055906

死阿狗有歐聯踢未
救命,想串人又要斯斯縮縮咁,尷尬到生cancer
睇圖咁又點? 張圖有證明到利迷嬲? 屌下垃圾獌球員廢 就代表利迷好嬲? 乜撚logic黎

班友後尾仲好笑 一味話我嬲 話我瞓唔到 好似講到係我隔離睇住我咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞