你班mcu撚咪撚咁痴線啦

80 回覆
89 Like 172 Dislike
呢d應該係劇集唔係電影? 你睇呢d劇時都唔會未睇完前面就睇結局啦係咪?
我上面已經回咗唔係識唔識個作者嘅問題 可以唔洗再捉住呢點拗
Marvel comics 同 mcu 兩個世界觀嚟架
大把電影好無
咁同我未過睇Harry potter任何一集然後直接睇第7集有咩分別?
咁我睇Harry potter第1集又洗唔洗睇左第1集既小說先?
舉d例子真係9唔答8
唔識咪唔識 扮咩清高
唔明大把電影係咩意思 因為我本身冇睇過呢堆日本卡通片 啱啱google咗見全部都係tv series
無知好可怕
神會寬恕你
唔係唔比入場 如果你覺得晒三個鐘時間睇一場好多劇情你唔get嘅電影 你ok嘅 我都無話可說
Sor 對日本超人冇乜興趣 但點解咁就係無知?
香港人大部分對特撮片有嚴重偏見誤解歧視
唯有願主寬恕佢地既罪
係一堆有世界觀,有人物塑造,有伏筆嘅特攝片。
相信你識欣賞。
講埋呢句 我睇黑豹成套戲最有feel就係個反派係大英博物館答果句how do you think your ancestors got these? 之後佢都係無咩價值嘅憤青一個
而唔係咩I am iron man
冇呀 對你呢啲冇social嘅毒撚係咁上下㗎啦
咁你做乜鳩黎連登屌7佢地呀😂
跟住出黎仲要屌哂鬼話鬼知係咩黎咩都冇睇過
之後黑豹受佢影響整咗一堆幫世界各地其他黑人嘅野就證明佢唔係冇價值啦
最仆街係呢啲
睇唔明劇情 睇唔明彩蛋
話人地盲粉 咁垃圾套戲都追
Google :Askhole
你係唔係屌緊YouTube嗰個乜撚嘢超立方
我之前有睇 d預告分析十次有十次都係錯
班傻西睇卡通片睇上腦就算啦
其實我唔識又走去睇影響你地啲咩
啱啊 睇場戲啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞