你班mcu撚咪撚咁痴線啦

80 回覆
89 Like 172 Dislike
你估個個都好似你地mon撚實晒?唔識啲人邊個打邊個就話睇avenger只係隨波逐流,使唔使做個資料搜集先睇得呀
見到youtube,fb成堆mcu撚喺到打晒飛機,頂唔撚順
冇人叫你走去睇....你唔去睇相關野係唔會彈呢D野推薦你睇,又要睇又要屌....笑死人咩
你知唔知我屌緊咩?你有讀寫障礙?
樓主既意思應該係佢本身都無興趣睇, 但係咁彈mcu 既野出黎, 見到成堆友打晒飛機好頂唔順.

fd list講入面既fd 講marvel野, 唔係廣告黎. 你禁左唔想睇都唔會filter 走其他講mcu 既fd 既post
原來連無知同識得少野
都可以咁惡屌人識野多過你
睇黎樓主仲惡過班avengers
見有人Stan Lee 都唔識 咪好心勸下佢慳返嗰一舊水唔洗入場睇End Game囉 反正都唔會覺得好睇
笑撚死,呢啲英雄片識咗對我人生有咩幫助?
睇MCU要好似寫論文咁做定資料搜集,22部戲
你地鍾意睇有研究冇問題,唔好以為自己好撚型係喺到屌鳩啲為娛樂而睇嘅人
識唔識佢對我理解套戲劇情有咩關係
唔識佢咪即係之前21套都冇乜點睇過囉 冇睇過之前嗰d又咁理解到呢套大結局呀?
之前嗰啲睇過就一定要知佢係邊個?
唔識佢就理解唔到劇情
MCU拍獨立人物嗰d冇睇過其他都唔大問題 但End game 我真係唔認為可以連之前d大事件/主要角色都唔知就欣賞到部戲
stan lee 係咩主要角色
個人認為都幾難之前嗰啲睇過但唔識佢 所以唔係唔識佢會唔理解劇情 而係冇睇過之前嘅戲會唔理解劇情
你邊隻眼睇到我話Stan Lee係主要角色呀?
講緊兩樣野呀 你拉埋一齊講做乜9?
唔識主要角色即係例如主角名都up唔出 睇d youtube街訪 俾幾張黑人相佢連War Machine Sam Wilson 黑豹都分唔清嗰啲呀
岩岩行過m記比班mk仔串
我大大聲講:我睇marvel 架
佢地即刻幫我點煙
咁你一開頭講到唔識佢就唔睇得呢套戲
就算唔識又點?
除左套甲真係好難分佢地幾個
淨係認得黑豹
其實今次呢套真係要熟之前D電影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞