獌狗種廢真係唔講得少

119 回覆
115 Like 3 Dislike
你up乜鳩?
班狗仔d思維同常人爭咁遠點溝通
死傻鳩 我唔似猁撚捱夜今晚支持完曼聯 谷住谷住訓唔著 好撚肉酸
柒左就潛返入個狗竇度啦 仲撐
都唔夠猁撚柒足全晚
都夜啦 猁撚今晚係慘d 谷撚到上眼做哂盲狗 有書唔讀撐猁狗 早d訓啦
你隊獌就真係柒足全晚喇主場俾同市對手㩒住嚟屌
寄望爭標對手失分 但唔成功 柒d
定見到自己隊波廢到咁仲咁開心 柒d
解釋係乜撚嘢係 “曼聯輸波=曼迷想睇猁迷柒” ?
又係自我心中心猁撚
曼聯輸波=曼迷想睇猁迷柒
而家你見曼聯真係唔想贏 定係踢假波?而家係真係唔撚夠踢 但又見到成班雙重標準猁撚
你up乜鳩?
都夜啦 猁撚今晚係慘d 谷撚到上眼做哂盲狗 有書唔讀撐猁狗 早d訓啦
解釋乜撚嘢係 “曼聯輸波=曼迷想睇猁迷柒” ?
係囉呢d假獌幾驚入
笑死,利今晚撐曼係因為人地真利,重視利成績多過死敵
鐘意一隊波所以先會反死敵,正常邏輯都係自己隊波重要啲

獌狗仔慶祝自己輸,姐係反利重要過撐獌,本末倒置
獌區狗竇算撚數把喇
球員今日盡哂跑夠左咁多,最後唔夠踢
但球迷慶祝輸波,仲有人叫鄰居出力啲打,真係可悲,開始覺得啲球員有啲慘
咪吹啦 屌
輸晒都第6
今年第六唔係歐霸都無得踼咩?
請個挪超領隊做領隊,都預鳩左啦
其實好撚簡單姐 人地利迷睇曼城呢個爭冠對手會唔會失分
上場熱刺都有睇啦 下場曼城對其他隊都會睇 就正如你地都想知阿記會唔會失分咁 其實最雙重標準就係班曼迷 佢地輸撚左 就叫班利迷辛苦晒啦 睇[佢地]贏波 等到如果曼城輸啦 就開晒post話利記應該要多謝我地 咪傻啦 你仲估你地好似之前咁有影響咩你地球隊 留番啖氣䁔肚啦 係因為歷史所以你地先覺得重要 但事實上你地一d都唔重要啊 知道未啊 利申:中立
利申 中立
反獌=利 你講咩都無用
慶祝輸波真係第一次見
唔好嬲啦un gu gu
下年再重奪英超啦
你地係咪近排輸到傻撚左笑鳩獌廢=猁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞