獌狗種廢真係唔講得少

119 回覆
115 Like 3 Dislike
唔好嬲la
下年贏個歐霸返黎,好多大球會都未攞過
支持獌下季繼續送分比big6其他隊 力阻利爭標
唔講隊波
班曼迷真係好撚低賤
爭緊前四想隊波輸
輸兩球之後話可以認真踼喇
定律黎啦 反獌=利
上年咪贏左囉
嗯嗯 多謝猁狗今晚捱夜支持曼聯 好訓啦
一隊係為自己隊波著想
一隊係為口舌之爭而撐同市死敵 撐到自己隊波嘅利益都唔理
邊撚到雙重標準?

利迷想曼聯贏波係因為咁樣對利物浦最有利
但獌狗呢?
為咗想睇利仆街 為咗唔想俾利抽水
就算爭緊前四 都要自己隊波輸
主場輸咗波俾同市死敵 仲厚面皮到笑返利迷轉頭
真係好唔知醜好低賤
係啊 講撚到自己平時點樣反曼反曼 今晚上半場咪又係打哂飛機咁支持曼聯好啦 曼城冇失分啦 好訓啦做完一晚曼迷聽日繼續起身反曼
你個世界係咪得反曼同反利
同埋口乜撚野舌之爭 而定曼聯踢假波?係唔夠曼城踢 我今晚個心係支持曼聯 但係輸波 但睇到你班猁狗企係道德高地個種偽善同雙重標準真係笑撚死人
支你老母持獌咩
見你而家興奮到咁就知你個垃圾等輸波啦
認都唔敢認
同你啲戇鳩講道理真係晒鳩氣
人哋係笑鳩緊支持曼城贏波嗰啲曼迷呀
正常球迷取向梗係傾向想見到最有利自己隊波嘅結果
但你幫獌狗就唔理自己隊波入唔入到前四 唔理自己隊波係咪輸咗打毗
總之唔洗俾利攞冠軍 唔洗俾利抽水就ok
賤過狗
一隊係為自己隊波著想
一隊係為口舌之爭而撐同市死敵 撐到自己隊波嘅利益都唔理
邊撚到雙重標準?

利迷想曼聯贏波係因為咁樣對利物浦最有利
但獌狗呢?
為咗想睇利仆街 為咗唔想俾利抽水
就算爭緊前四 都要自己隊波輸
主場輸咗波俾同市死敵 仲厚面皮到笑返利迷轉頭
真係好唔知醜好低賤
係啊 講撚到自己平時點樣反曼反曼 今晚上半場咪又係打哂飛機咁支持曼聯好啦 曼城冇失分啦 好訓啦做完一晚曼迷聽日繼續起身反曼
同埋口乜撚野舌之爭 而定曼聯踢假波?係唔夠曼城踢 我今晚個心係支持曼聯 但係輸波 但睇到你班猁狗企係道德高地個種偽善同雙重標準真係笑撚死人
同你啲戇鳩講道理真係晒鳩氣
人哋係笑鳩緊支持曼城贏波嗰啲曼迷呀
正常球迷取向梗係傾向想見到最有利自己隊波嘅結果
但你獌狗就唔理自己隊波入唔入到前四 唔理自己隊波係咪輸咗打毗
總之唔洗俾利攞冠軍 唔洗俾利抽水就ok
賤過狗
而家我都係笑鳩緊今晚支持曼聯既猁撚呀
輸波係事實 但猁撚扮撚到今晚唔支持曼聯 又覺得全世界曼迷都想曼聯輸波令猁狗拎唔到冠 被害妄想症?而家曼聯係唔係踢假波?
咪撚自我中心啦猁狗 支持完曼聯好訓啦
想知
入獌狗狗竇兜兩圈 已經見到大把屌自己隊波踢得好啦 定係又係假獌呀?
咁0比2猁狗區話訓先個d猁又係假猁呀?
猁狗真係好撚肉酸 半夜起身支持曼聯好啦 屌鳩完你班傻鳩猁 我就真係訓先啦多謝雙重標準猁撚今晚一齊捱夜 半場前仲要瀨曼聯鞋底
我冇否認有利想曼聯贏喎
我一路都講緊嘅重點係兩者出發點跟本唔同
利迷係想競爭對手失分
曼迷係想睇利迷柒 唔想俾利抽水 於是連自己輸波都冇所謂 冇前四都唔理
所以咪話囉同你啲戇鳩講道理真係嘥氣
含撚啦你走住嚟屌
分分鐘歐霸都無得踼
下場仲要對車仔
又係自我心中心猁撚
曼聯輸波=曼迷想睇猁迷柒
而家你見曼聯真係唔想贏 定係踢假波?而家係真係唔撚夠踢 但又見到成班雙重標準猁撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞