中共嚴打「低級紅」

149 回覆
230 Like 3 Dislike
高級黑
屌真係走去分高級低級嗰啲又中哂中共啲老招

所謂低級紅只係立多個名目去掃異己
雜種睇你唔順眼嘅話你就講乜都係低級紅,親信就講乜都高級紅啦
唔講個手法高定低
支那本身就低級
一粒魚蛋想賣到幾錢?
紅黑 紅紅黑
香討大把呢啲底級紅
垃圾共黨又造柒字
有啲低級紅係曲啫
即係樓主篇文講既「利用「低級紅」而達到「高級黑」的目的」。
condom
屌 啲標語係比舊時啲農民 文盲睇覺得好撚勁
根本有讀過書都知道基本文法都錯撚哂
係唔係多得澳門個𡃁仔
今天的蘋果日報沒有任何全版廣告
大陸D低級五毛係監獄請返黎既網絡員,佢哋可以交數減刑。
黃永呢
呢個post應該叫低級紅定高級黑?
習近平搭的士
https://lih.kg/303030
港共絕大部分都係低級紅
真係高級紅淨係諗到明珠台印度佬同沈鳩暉
黃永呢

葉國華,曾鈺成
因為佢地唔覺支那嘢係錯
佢地只有"愛國", '你係中國人就要撐中國"
點解我咁清楚? 因為我屋企人就係咁
咁搞法好快人人自危, 垃圾偽人仲敢唔敢post對國旗流淚相?吳秋北之流仲敢唔敢咁多嗲?
梁愛詩話中國法制好完善係低級紅定高級黑
Up乜撚啊又
高級紅
老鼠成
高級紅
(四)堅決做到“兩個維護”
事在四方,要在中央。堅持和加強黨的全面領導,最重要的是堅決維護黨中央權威和集中統一領導﹔堅決維護黨中央權威和集中統一領導,最關鍵的是堅決維護習近平總書記黨中央的核心、全黨的核心地位。要教育引導黨員干部從歷史和現實、理論和實踐、國內和國際的結合上深刻認識、強化認同,不斷增強擁護核心、跟隨核心、捍衛核心的思想自覺政治自覺行動自覺,始終同以習近平同志為核心的黨中央保持高度一致,做到黨中央提倡的堅決響應、黨中央決定的堅決執行、黨中央禁止的堅決不做。要以黨章為根本依據,不斷完善保障“兩個維護”的制度機制,嚴格執行《關於新形勢下黨內政治生活的若干准則》、《中國共產黨重大事項請示報告條例》、《中共中央政治局關於加強和維護黨中央集中統一領導的若干規定》等黨內法規,加強對貫徹執行黨的路線方針政策和決議情況的督促檢查,完善黨中央重大決策部署和習近平總書記重要指示批示貫徹落實的督查問責機制。要以正確的認識、正確的行動堅決做到“兩個維護”,堅決防止和糾正一切偏離“兩個維護”的錯誤言行,不得搞任何形式的“低級紅”、“高級黑”,決不允許對黨中央陽奉陰違做兩面人、搞兩面派、搞“偽忠誠”。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞