既然連狗到依家都唔出黎面對 係咪可以開始第二次大遞陡!!!!!!

79 回覆
25 Like 43 Dislike
過嚟郊登仲好
佢識做admin呀
只係放棄左原則
但配合左民意
你可以睇下新規矩個post既正負評
或者睇下今次不滿既主要係咩d人
熱門好似連反對既post都冇
佢識做admin?
但佢知唔知連登既賣點係咩
就係講乜都得,唔同其他討論區
先可以做到咁多人上
但佢而家破壞緊佢賣點
我講多次,惡意劇透既人真係好撚仆街
但你連登做得出有呢樣言論自由
就一定會有攪事既人
呢單野唔好講會唔會有人回家呢d說話
但就憑呢單野就睇得出高同連既分別
Admin
真係唔知你點做admin
為左套電影
醒d啦唔該你
做唔掂或唔識做admin就過主啦
根本大家對言論自由既睇法有出入
出公告個post係最多兩方面既人討論
你既立場係自論自由係要完全無限制無底線
另一邊就覺得言論自由既前題係唔可以損害到他人利益
今次條rule只係令人冇左惡意玩野既權利
788回家 回一蚊
無敵麵神
唔係唔係
可能我表達唔好
我只係講,食得咸魚抵得渴姐
連登有咁既人流,點解?
咪就係貪連登夠放,講野唔駛避忌
但攪清楚,唔代表我企惡意劇透個邊
只係連登要做到咁開放
就預左總有一班會攪事既人
我唔會話admin做錯
但笨囉,為左套電影劇透
破壞左當初講既野
劇透有咩咁大不了呀
你唔介意劇透你既事
未首影前大把人講到要唔上黎避劇透
你見avg4 d post多到咁,其實大把人介意
香港人好現實,對於損害緊佢地利益既人,話知你冇晒言論自由
大部份人都唔會選擇幫d仆街捍衞佢地既權利
連登其中一個特點係反左膠,即係當你企係大部份連登仔既對立面,就唔會care你有冇人權
你搞鳩我仲要幫你?你睇下d歐美難民post會明我講咩
今次反對聲音最大係波台,其他人不知幾受落
講到尾,咪就係會員質素問題
個個都拎住言論自由黎保護自己
佢地冇錯架,怪就怪連登會員低質
我真係唔知劇透對你地黎講係咁重要
咁大家對件事睇法冇咩好講
但我都有一半係企你個邊
個班人正宗仆街
但為左呢班人改變
又好似做多左
唔鍾意咪block咗去

三登除咗貼露點圖同明顯犯法嘅內容之外,大多數情況都係由巴打們自己決策點應付㗎啦,而家咁做根本係破壞原則,開咗一個唔好嘅先例俾admin引入香討式管治文化
你係個堅守原則既人咪會覺得做多左
「我不贊同你的觀點,但我會誓死捍衛你發言的權利」依句咁既野唔係個個會做,你同我對立就理得你死既人最多
終於有知音人
好似政府咁
做完鳩野比人屌就扮睇唔到
咁你咪自己bam(block)

block user 功能就係俾你哋處理一啲所謂自己覺得唔啱聽嘅會員,洗乜需要 admin 出手
其實咁樣討論好難得
我認真,以為會有人入黎屌

我明你講咩,但有時真係要睇大局
難聽d咁講,連登既米飯班主就係呢班人
分分鐘賺既錢就係靠攪屎棍班人
因為攪事班人多
連登係越仆街,人流就越勁
如果波台冇仆街狗西
會咁熱鬧咁多人屌咁多人流?
唔多認同,早幾年既高登可以咁講
我高登第一個ac係05年,可以話睇住佢變
人少果陣係有班攪屎棍假膠令高登對比起其他壇係好突出,以前大家集中晒吹水台熱熱鬧鬧,所以一冇左班癲佬一定靜晒

但到後期其實每個台自成一閣,同道中人自己有自己玩,膠post冇人推上唔到熱門唔會有人留意,可以好肯定依家連登係靠人流量令個個湊熱鬧走上黎,唔再係d on9野搞笑野
呀屌你班友真係奇撚怪,地鐵廢老開speaker就喊打喊殺,明明人地都係係規則容許下用盡自己權利,又唔見你地支持下
回家了
咁多爭議可以出完個公告一句回應都無
無撚嘢呀?
唔知發生咩事。但係,倚天屠龍記仲有人唔知結局咩?00後?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞