既然連狗到依家都唔出黎面對 係咪可以開始第二次大遞陡!!!!!!

79 回覆
25 Like 43 Dislike
當初點樣上位 依家就點樣僕街!!!!!
點面對姐 d錢袋袋平安
回家了

熊市復仇者 4 - 牛軍End Game

有冇清有新圖
who are u?
錢已袋,話知你
你咁不滿咪自己走囉
同廢老講咁不滿香港政府就走啦有咩分別
事實係咁,你留得係到就要守lihkg 既規矩
https://lihkg.com/tnc

你同意不將本服務作以下用途:

(a). 上載、張貼、發送電子郵件或傳送任何非法、有害、脅迫、濫用、騷擾、侵害、中傷、粗俗、猥褻、誹謗、侵害他人私隱、有害或種族歧視的或道德上令人不快的「內容」

(b). 以任何方式傷害未成年人

(c). 冒充任何人或機構,包含但不限於lihkg.com主管、論壇領袖、主持人,或以虛偽不實的方式陳述或謊稱與任何人或機構之關係。

(d). 偽造標題或以其他方式操控識別資料,以偽裝經由本服務傳送之任何「內容」之來源。

(e). 將依據任何法律或契約或信任關係(例如由於雇用關係和依據保密合約所得知或披露之內部資料、專屬及機密資料)而無權傳送之任何「內容」加以上載、張貼或以其他方式傳送。

(f). 將侵害任何人之任何專利、商標、營業祕密、版權或其他專屬權利(以下簡稱「權利」)之「內容」加以上載、張貼或以其他方式傳送。

(g). 將任何廣告信函、促銷資料、「垃圾郵件」、「濫發信件」、「連鎖信件」、「直銷」或其他任何形式的勸誘資料加以上載、張貼或以其他方式傳送。

(h). 將設計目的在於干擾、破壞或限制任何電腦軟件、硬體或通訊設備功能之軟體病毒,包括但不限於「木馬屠城」病毒(Trojan Horses)、蠕蟲(worms)、「計時炸彈」(time bombs) 或刪除蠅(cancelbots)以下簡稱「病毒」),或其他電腦代碼、檔案和程式之任何資料,加以上載、張貼、發送電子郵件或以其他方式傳送。

(i). 破壞正常的對話流程、造成螢幕快速移動,或使本服務其他使用者無法打字,或對其他使用者參加即時交流的能力產生負面影響。

(j). 干擾或破壞本服務或與本服務相連線之伺服器和網路,或不遵守於本服務連線網路之規定、程序、政策或規範。

(k). 故意或非故意違反任何適用的本地、國家或國際法規,以及任何具有法律效力之規定。

(l). 「跟蹤」或以其他方式騷擾他人

(m). 蒐集和儲存其他使用者之個人資料;如果有關個人資料得到正確儲存,並根據有關的個人資料保障條例而使用,則不在此列。

(n). 於貼文內直接張貼成人圖片或影片。
又燈
麵仔,我都未睇a4睇咗你隻788先
On9 admin
為左套電影劇透攪成咁
我估你除左識扮高登之外
都唔識處理問題
第一次劇透咩家陣
係有班人明玩野,討論區咩人都有架啦
睇野睇遠d啦,唔理幾日就自然冇野
又要扮到公平,你唔係抄高登
都睇唔出你有咩能力創到連登出黎
為左套電影,改左一向既言論自由
你真係
我就唔睇英雄片既
都覺得有意劇透既人係正仆街
但都係個句,為左套電影
改變一向言論自由
你真係冇腦得好重要
你而家唔會睇得到有咩分別
因為你識西做admin咩
你學下高登啦
抄就識抄表面野
抄埋人地立場啦好撚心你
成件事好無謂,呢啲咁雞毛蒜皮嘅事都要插手,係咪唔記得自己抄咗高登個扑人功能,遺忘咗佢嘅價值?

望遠你之前都講過會員應該要有獨立思考同批判能力,既然如此應該由佢哋自己判斷是否需要將部份煩膠封鎖,而唔係訂立不公義同失去民主的標準,意圖將連登香討化,嗰啲話乜鬼論壇應該要有規有矩嘅人真係上得香討太多,適應唔到三登呢啲極為自由同極端嘅科林

總之實在係做多咗,真係多舊魚
回家吧
高登 = 家(日日都返屋企飲靚湯)
連登 = 油尖旺(間唔中行下娛樂下)
膠/郊登 = 郊野地方(得閒會去吸收下清新空氣)
拉隊返高登劇透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞