【有劇透】成套ENDGAME最大敗北 真係俾呢幕搞臭成套戲

121 回覆
531 Like 42 Dislike
點撚解會交盾俾SAM

唔係針佢左膠定黑人問題
而係佢個角色定位去到現實演員,點睇都冇領袖氣質
講立場佢一直都只係CA跟尾應聲蟲,講實力又輸過比Antman
谷佢上位把撚咩

更唔好講同為打過WW2既英雄Bucky都同場
點睇最後交代吹水都應該由Bucky去,火花同感觸位實大過柒頭Falcon

我知呢幕Russo bros實有私心
因為佢地講過好鍾意Falcon個角色想拍佢個人電影

但作為Fans,真心認為係食撚左屎先有呢個決定去拍
物先同CM兩個角色本身都唔討人喜歡 , 跟原作無所謂可能有化學作用添
但搵Bucky做CA先 整個過渡期俾隻Falcon都好過鋪到而家咁
唔係比冬兵
之後套個人電影拍到幾好都無用
fans 心入面都唔服
實力又有差距

on撚9
其實bucky自己都唔想做captain
但係最尾對話係搵falcon而唔係bucky真係好煞風景
Falcon太跟班feel 又唔係白人靚仔 點carry ca
其實都知太多野要交代
但係作為bucky fans
見套戲冇咩位突出到cap同bucky既羈絆真係好失望 兩個人十句對白都唔知有冇
算啦配角係咁 仲要一直俾人當plot device
但最尾Steve走Bucky個樣似知佢唔會返黎咁
走前相擁講幾句就冇了 , 最後同老CA一幕真係格硬做俾SAM
為繼承而繼承 完全冇火花
夜啦 收皮啦
Bucky打world war嗰陣sam連精蟲都未係
u sure?
其實就咁還番個盾咪得..點解要塞俾佢...
Plot device呢個真
Seb自己都笑鳩自己 ca2明明就叫winter soldiers 但係十句對白都冇
Btw認同bucky喺cap未返去已經知佢既選擇
CA心諗個盾斬得爛
送俾人算9算
Bucky有黑歷史,可能要洗白先可以接
Agger
應該比Bucky啦
其實我覺得由頭到尾sam對cap既跟隨都唔係好有說服力 佢都冇刻意去刻劃 唔同cap同bucky有幾套戲講明佢地既關係有幾深厚
我自己幾鍾意falcon 但係都覺得嗰幕睇到有d尷尬
比佢接任咪順勢洗白
On your left
完場問返個fd先知個黑鬼係falcon 仲以為wakanda轉左樣

笑死
美國隊長擺明就係政治下產品,代表高尚,正義,美國大英雄主義
如果出面啲人都知Bucky咁,就算佢係比人洗腦,同情佢,但講到做隊長始終唔得,污點係有就有
唔講主角班人,政府市民實比好大壓力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞