啲警察究竟有乜撚野做

177 回覆
1030 Like 35 Dislike
其實你半夜較do not disturb 已經解決晒所有問題
單野差佬幫你開都九成拉唔到人
邊個咁岸鳩用自己number玩電話(prepaid SIM多)
仲要俾你上到court prove到係同一個人打黎

都有曾經入到既
但機會一定唔大囉
[Prove beyond all reasonable doubt]

(入到佢都係罰幾舊水或者BO,你自己諗啦)
對唔住囉
我都呻完了
試過啦
聽啲唔聽啲趕收工咁 叫我搵其他部門
佢地幫唔到乜乜乜
其實有啲搞笑既,條友唔知係咪手快打錯,其中一個電話冇用133,所以我係比埋名同電話警察既。
嬲既係班警察仆街在我比埋名同電話佢都仲想踢我走
屋企人為左人工高都當左十幾年差,條友番黎話番工日日打機打到可以賣ac賺外快,你可以想像下可以有咩做,最多係行bid個陣間唔中逗下d老銅,唔生性嘅咪禁佢落地打鑊金,但奉旨唔會帶番署,廢事寫report, 當年佢做左冇耐講左句:香港成萬個差佬逗緊人工,但你係街有幾何見到佢地行
咁佢地點滋擾你先 打來唔講野定罵你先

咁樣啦
我女朋友都俾人電話騷擾過,半夜打黎講變態野

有個方法可以去差人做野既
你講得出佢total打左幾多次
同埋有call record俾佢睇
仲提到你人生受威脅(如果你真係咁認為的話)
佢就會幫你開電話滋擾,涉及恐嚇會俾CID做
無就pass俾雜項調查隊做

當然我果單都係告唔入(原因我都上面提過)
不過搵到條變態仔(熟人黎既屌)
差人幫我拉左佢warning佢
佢以後見到我女朋友都即刻調頭走

(差人又唔係完全幫唔到手既其實)
有時唔講野,有時即刻收線
屌你咩

未放工已經諗緊邊度tea啦
已經去左雜項調查
你同警察講既係一樣
佢仲幫條友諗埋藉口,話條友夜晚唔夠精神,打比人時打錯比你姐
不過你要預佢搞一段時間 始終唔係只係serve你一個
錄完口供之後已經講左不要太大期望
坐報案室就係三柴軍裝
師兄
一個三萬幾人既機構
總會有呢班唔搏等出糧

得罪講句
你估私人公司就無咩
做左十幾碌知自己無乜機會上都應該係差唔多
差人又好
消防救護又好
你估無呢d人咩

不過我住果頭條街成日都好多差人
我諗係咪地區問題姐
警局唔係淨做失物認領服務渣咩?
出糧
有特權
非禮,言語性騷擾所有女疑犯
佢其實係講緊個官個講既野
Again
Prove beyond all reasonable doubt

朋友,呢個就係香港法律
樓主 我都試過比人電話滋擾報警
佢又係話咩都做唔到
好撚痴線 谷撚到我屌尻佢 佢搵個大粒D既先話幫我開FILE
原本佢FILE都唔會開
但其實開完FILE都冇撚用 我都係比左個FILE NUMBER比滋擾我果條友
原本佢都唔驚 又後尾慢慢唔知淆底定乜 佢冇再打黎
捐番入你老母個閪度啦
睇你第一個post
唔講以為佢直接耍走你咁仆街

講咁耐原來已經俾左雜項調查隊做。。。
咁就唔係乜撚都唔幫你做啦
人地都要查同拎call record嫁師傅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞