啲警察究竟有乜撚野做

177 回覆
1030 Like 35 Dislike
先排去報警野都未講晒就話幫你唔到,香港冇呢啲法例,我地做唔到野!好彩有準備,即刻拎條幾年前既警訊片出黎比佢睇,條警察仲話乜改左例咩,多謝你update我呢啲資訊!轉頭就話件事唔係呢區發生,我好想幫你,但我管唔到!

樣樣野都射,究竟佢地有乜撚野做?
成日流流長係到等運到?係到諗收工去邊到犯案?諗下收工去邊到扮放蛇叫霸王雞?
去左網上報案!佢幫我揾左果區啲人,又係一樣hea鳩我,叫我唔好太大期望
唔處理咪無罪案
因咩事報警
咩事再報警先?

其實呢個世界好多痴線佬,唔係個個好似你咁正常,
警察唔會花時間去證明你講既野係真,係要你自己有證據證明你講既野係真,佢先可以開file
呢個唔係重點,依家係佢地既工作態度問題
有晒圖比佢,犯法條友既名電話都有!
咁你講下因咩事先得架
有d野真係處理唔到
第二區受,但叫我唔好咁大期望!
我件事同警訊條片入面個案件一撚樣呀
咁你俾條片黎睇下囉
上黎問人意見又講啲唔講啲
期望連登仔直接幫你屌鳩警察 上新聞然後就受理?
呢個先係重點 你係旺角警處報警話見到人地攞支火箭炮係尖沙咀鐘樓想開鎗
咁人地咁答你好正常
首先我係指啲警察連香港法例入面有乜都未必知,咁仲點執法?唔係自已去揾定相關既野,咁一開始就已經比佢踢走啦,仲邊有第二區呢個問題!
偷電話定俾人呃?
呢d警察多數hea架喎
講咁耐都未知咩事
打過999就知個接線員 反映慢撚個龜咁

對話捉唔到個重點 又要你重覆講多次,唔會緊張對方發生緊乜事 真係好垃圾
咩事又唔講,淨係識喺到屌
忙住強姦偷野穿櫃桶
再嘈住阿sir打撚柒你
告埋你襲警
似喇
講完啦嘛?咁到底係咩事報警?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞