邊個商台DJ上黃心穎屋企? 原來係森美拍檔劉翁

249 回覆
394 Like 18 Dislike
不如話埋火火
事但9up幾句作話題,真嘅就好似安心段片咁show出黎喇,上次森美入唔到,今次話係劉翁。如果劉翁入唔到,轉個頭又砌其他人,好肉酸
陶傑啦,包住頭上去
隔離份報紙起碼都會加句不願透露姓名的鄰居
實係心美啦
條肥閪都食
叫馬會開盤吧啦
其實蘋果爆安心事件出嚟係好震撼嘅
但係其實個話題已經out咗
佢地仲要係咁炒作呢個話題 仲要拖埋啲唔關事嘅人落水真係做多咗
明顯睇得出佢地已經技窮 搞到自己乞人憎
會唔會認錯谷德昭
好彩唔係陶傑BB

如果唔係又要紙巾包頭
同黃心穎爆單綠帽事件出黎 對象竟然係唔似同佢有太多交集既老鼠安 一樣令好多人覺得意外
娛樂圈本身就係一個大染缸 好多野係普通人唔會睇到 唔蒲唔玩忠忠直直既偽人只有好少數

但都係個句 有片有證據就話無得唔認 無證無據當傳聞睇過就算 真係有滾開既人只要死性不改繼續出黎玩既 遲早有日自然會出事
有聽過節目就知成班一擔擔
訪問女artist時講野都好大男人、抽水
比帽老婆帶當風流唔奇

唔知係商台迎合潮流定調返轉 好多男dj都厭女連登仔咁
條友好似係監躉
其實係少爺占
nora好撚煩.........
以後係廸奶
有圖咪有真相囉
靠佢平時做節目啲口吻就話佢派帽唔奇
你打依堆字我話你係弱智仔都得啦
咁既節目都可以做到十年

屌 ptgf都有錢收
雞穎蝕哂
其實爆安心嗰下已經達到目的,唔使再繼續炒
蘋果首先吸引一堆人登記做會員睇片,連帶股價都炒升
二報返TVB封殺之仇,搞亂TVB部署
三俾廣告商知道蘋果觀眾群有幾多,反擊689連日狙擊,同時WFC 689
宜家繼續炒作反而會扣印象分,除非蘋果真係有堅料喺手,同埋68狗又可以乘機攻擊
炒完車唔代表唔可以再炒
麻煩冇相/片流出時各位小心啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞