除左《鋼鍊》,有邊套戰鬥漫戰力無暴走???

389 回覆
51 Like 17 Dislike
烙印戰士?
主角進步極都唔夠打咁
獵人就算啦 咁耐先一集 我諗你都唔會想佢再慢慢交代啲人點修練
現成咪幾好
力王
佢比人拉左之後而家仲有無出
Jojo

Rave 應該唔算啦
呢套神作我已經翻睇左十次
伽羅瓜左仲要不斷被人binc 好慘
勁係佢速成,王子本身有念獸護體,本身就有特殊能力,學埋念更強,變態王子好似可以預知未來

講而家知既能力,大王子可以直接繼承手下能力,團長都仲要偷,大王子殺左手下可以直接拎,二王子能力仲屈,邊個殺佢邊個死,佢再復活

其他十幾個未講,仲有三個私生子,其中一個可以量產念能力者
如果佢個圓大d就唔智比小岡同基路亞走到啦,問題就係佢4米半徑已經係極限
星落
最近有出新一話
無得咁上帝視角馬後炮㗎喎
咁我一開始練緊係練我刀斬到嘅範圍啦
唔通練嗰時心諗:為防第日有兩個細路撚化我,等我練大啲先

同埋有講過係信長極限咩
踢出我天地 葉恭介正常發揮
普通人打人唔會搞到傷出,進清十郎都唔會啦,峨王係hi一hi都瘀,拍一下骨折,正當以為佢係超人既時候又走個Mr.Don出黎
7大罪冇人講?
唔係,咪就係話圓咁有用,應該越大越好,凱特都幾十米啦,用黎搵敵人架嘛,凱特都係近戰型姐

漫畫有寫係極限4米半徑,而且初期設定「圓」高手係50米半徑架咋(照佢講)

第一第二都唔關念獸先
嗰啲招係有念獸之前自己練

講到尾都係制約與誓約嘅問題
第一王子都唔係輕鬆話攞技就攞技
佢只有固定嘅人可以拎到技
而且要真心忠誠於佢,立過誓追隨佢嘅人先拎到技
呢啲都唔係話好輕鬆就達成到嘅條件啦
唔係講緊漫畫咩 點解個個拎住本小說爭論
前期仲係漫畫
hunter算唔算
係仲未計念獸,所以王子戰力可以更強
打紅A係打得越多次佢就會直接學到紅A啲野(動畫有講
金閃就次次都老馬 要罵都係罵劇情殺唔係中途變勁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞