CSL 續約部唔該入一入黎

24 回覆
55 Like 3 Dislike
我份約仲有半年就不停打黎 一日打幾次
我依家就話你聽我轉撚硬台 成撚日假信號
明明收爆仲慢過56k 乜撚野600mbps又4.5g 又乜又柒
收爆都上唔撚到網 咁我要個上網黎把撚呀
個個月交成300蚊電話費 屌你隔離條友用98蚊plan都順過我呀
CSL續約部 我依家話你聽 完約我一定轉台
屌你老母呀我話你聽 屌你
我都係咁話
續約又無誠意
6GB + 無限 收我3舊幾
人地20GB + 無限3舊都唔洗
又快撚過你
垃圾CSL
仲要為係啲咩咁Cls
Offer聽都唔洗聽 舊客比佢地當狗撚
仲有半年未到期,CSL日日打3個電話黎,包括一個no caller ID ,2個有顯示電話號碼,都話唔續都仲喺咁打嚟。到最後兩個星期成功轉台先無再打嚟。
跟住仲要收多一個月月費,咁咩叫約滿?!
個台又唔係收得好,但又貴過出面
條友仲好意思講,出邊無撚晒無限plan 要加錢
屌佢老味啦
你一日仲用緊csl 佢一樣照打黎

用緊csl
係,不斷SMS同打電話
我問佢點解貴過我兩年前
佢話只會越黎越貴 通漲喎
我差啲屌佢老母
我都係 佢開個價仲貴過之前 真係當舊客唔係人
cls
轉左其他啦,快靚正
我仲撚衰
轉撚左台都仲打黎
冇用
我已經話佢聽,我同其他台已經簽咗約,叫佢mark低以後唔好再打電話嚟。
點知都仲係日日打電話嚟
第一眼譯咗做 痴線撚 續約部
咁你覺得好咪繼續用,唔同人有唔同需求
服務問題我都算撚數 收得好收得差呢D你可以話區域問題 接收問題
但係傾續約個D仆街staff唔老實先最撚賤

佢有d咩 數據王/用量王/乜撚王 既plan upgrade
3g>4g 4g>4.5g 用量+10g +20g 諸如此類
d sales一定說服你去join 一d又貴又唔實用既plan 特登唔介紹d有用既plan
佢拎本百科全書咁多字既catalog出黎 你一定要自己睇清楚 唔係一定伏撚死你
個個月交成300蚊電話費 屌你隔離條友用98蚊plan都順過我呀

呢句真
之前用CSL 5GB 4G plan
啲續約offer越嗌越貴,高過出面街價
又日日打黎

之後換左去電訊數碼限速plan $78個月

dllm 限速同之前三百幾蚊csl plan無乜分別
因為用csl就係成日上唔到網
268蚊 30gb大灣區 加 無限開心使用中
一去到多人既地方就load唔撚到....
每次塞車呀,等車呀,就load空氣
仲話咩用量王,
過左5gb FUP 就好撚慢
仲要收3百幾蚊,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞