Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 153 倒數最後兩日

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
又嘈
其實有冇準則話幾時先可以開始討論劇情?

準則由佢地定
好啦 唔好再講 又衝入黎架啦
呢d叫勸,最尾想引人入座架啦

估劇情又屌 你地口中所謂劇透又屌 傾裝備又屌 傾舊片片尾又屌 而家連勸人唔好再講啦 都屌

唔係搬龍門係咩 死癲狗
見人就咬

我幾日冇留言見到佢講呢d野覺得佢被迫害都好合理?我冇份屌佢

另外陰d陰d係講你d舊史呀柒頭
醒未呀,定又要分輸贏
決定聽日上20樓訂!
你真係被迫害得好緊要,形住會比人屌
講多錯多,唔講就一定唔會錯唔會比人屌

估劇情又屌 你地口中所謂劇透又屌 傾裝備又屌 傾舊片片尾又屌 而家連勸人唔好再講啦 都屌

唔係搬龍門係咩 死癲狗
見人就咬

醒未呀,定又要分輸贏

點叫陰d陰d 人問我 我唔直接答就陰d陰d? 我直接答又屌我"劇透" 你玩晒啦 白卡佬
訂,一定要訂左先
btw訂邊隻
你慢慢ff有人要加害於你啦小學雞
都係個兩隻等左好耐 決定訂
85+Thanos,定係浪人+WM?
你出街俾白卡佬斬7你
人地係係咪又可以話如果你唔出街 人地白卡佬又點斬7到你啊
nebula 其實係咪無咩人會訂

唔係搬龍門係咩 死癲狗
見人就咬

醒未呀,定又要分輸贏

點叫陰d陰d 人問我 我唔直接答就陰d陰d? 我直接答又屌我"劇透" 你玩晒啦 白卡佬
你慢慢ff有人要加害於你啦小學雞

晒9氣 無次正面回應人論點 同d白卡佬講野真係浪費我時間
呢D真係好有愛先會訂
WM越出越樣衰好似退化咁
以前幾型仔
85 訂左 , 去訂浪人+WM
nebula 唔太靚 唔中意
我想訂,但未有時間死去訂
nebula配gamora一流
聽日開始唔上黎, 星期三中午見
我訂左 訂完想收埋Gamora

我怕之後會想收齊成隊gotg
4.0訂單最易入手+武裝算重
我一方面無愛 但另一方面又想齊隊 好矛盾
上連登又要輸贏又要考牌
但個銀包唔比
可能睇完套戲會有愛呢
gotg 我完全無興趣 只係想齊end game 應該24睇完再決定訂唔訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞