Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 153 倒數最後兩日

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
超合金都偷曬雞嘅年代 你同我講呢啲真係冇嘢適合你玩
價值觀唔同
以前我都係同你一樣 但玩多左唔同類型嘅玩具就改變左
仲有一日半
星期三會有野開訂嗎?
因為咁我慳左好多錢買其他野
我有預感23/24號會有新野開
mk睇完戲即刻上信和/落cwb排
Hulk9成出著衫款但唔著衫肌肉型先係hulk,希望可以出換上半身
開re2未
我反而係物料行先
你講到咁 咁隻野真係唔岩你
本身都諗緊會唔會到時先收單,但去到希慎超近距離望過之後發覺真係無訂錯

(20樓冇得360度望)
兩個ver都值得訂,不過要預留位,堅大隻

我都已經預左位放2隻hulk 2隻thanos
Hulk9成出著衫款但唔著衫肌肉型先係hulk,希望可以出換上半身

著衫hulk好似無咁大隻 希望有新
body
我反而係物料行先
本身都諗緊會唔會到時先收單,但去到希慎超近距離望過之後發覺真係無訂錯

我反而係物料行先

body
re2之前咪講左第間廠拎左版權出
SHAZAM???
跟住會員優先
和善樣
我諗之後都係架啦
ada同claire嗰兩嗰喺hottoys度
睇隻iron man mk85條頸好長 頭雕又完全唔似
有咩渠道可以令HOT TOYS知道 正視問題
唔知聽日平日會場又要排幾耐
"完全唔似"
垃圾黎
唔好浪費金錢去訂
整到想衝首日都冇得衝
下次招會員就算做到都已經冇avg訂
想問下有冇巴打入咗隻1:1 infinity gauntlet?
點會 版權多數成隻game咁買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞