五等分的花嫁(11)

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
一扮緊嘢
如果重講大話既話真係永無翻身之日架喎
其實佢從好早開始已經一路講緊大話

我係指佢未背刺之前
冇可能嘅事 一花由腦衝假扮39其實理由已經足夠
佢係一步錯步步錯 其實描寫得好好
咁都俾崩潰一花黨咀咒空難 癡孖筋

三久反擊
但係黎10集
連踩風仔地雷
1. 姊妹和睦
2. 又玩你估我係邊個遊戲
3. 女神細零

如果一花呢邊唔係謊言真係好心酸
細零係五人合演機會愈黎愈大
出寫輪眼戰續

扮39表白 話為1花加油(當初為咗避同學所以先扮人, 點解寫扮3唔係2,4,5呢??)
btw一直覺得風太郎無咁蠢唔知係假9嚟
企圖賣甩妹妹們單丁送禮 (失敗)
叫停風太郎企圖問39告白事件(呢度唔通由佢問咩)
執到張相

扮39上山又失敗整喊39, 俾2乃教訓, 之前有人寫過呢度變裝係無撚用

81用真樣約風太郎,82又唔知做乜柒扮返39
今集見踩地雷小得濟爆埋小零奈出嚟

成件事係好撚合理開頭用一話將一花變做只為仔唔理妹妹嘅人, 就做齊晒有機會俾人屌嘅事

81話39傷心到醒起之前細個係les嘅(見佢鐘意攪姊妹就有伏筆啦),為咗姊妹唔使擔心先約束自己試追仔,但太傷心決定解放自己轉追瀨葉,唔記得晒之前點對風君好,一尾嫌佢阻住晒,叫佢死開一二邊。 都好合理,壓抑愈大反彈愈大嘛,但咁寫好唔好先
要睇熟肉點爆啦
上po講過,13要和解,一花可能要英雄救美咁救39趕走偷拍佬
因為39最易扮
毒撚寡言同人交流唔多 資訊少唔易穿
二乃黨好想睇二乃比變態佬綁架
玻璃心一花黨衝晒出黎發癲,之前仲屌三玖粉,但唔知一花黨先最撚惡最多癲狗
呢句記住先
遲下39退場拎返出黎用(如果有呢幕)
乜黨都有死忠架啦
除左四葉小天使無人理之外
最尾幫三玖喎
四葉都唔少狂熱fans㗎
上個post咪有個鬼佬千字文撐四葉囉
今次真係一花真.助攻返三玖
全世界都幫三玖
但變返以前咁壓抑自己做助攻又唔好
希望今次當係還返背刺 之後會繼續返進攻
終於到三玖回
無戲份vs 黑化&haters多&幫妹妹吸fans&twitter俾人咒死&踩地雷成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞