五等分的花嫁(11)

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
所以班2黨咪打曬飛機lo
睇貼吧就知
黑化又屌
人地主場又酸
又唔比人屌春場老母
貼吧睇圖咪算 見佢地嘈都選擇自動過濾
好似呢張本身好地地咁 之後有人玩mirror
笑到我仆街

風太郎仲算可以
二乃就
貼吧d人: 二乃→三奶
第二張五月黎,你呃我唔到既

80話漫畫有冇10話係四葉回?
夾埋5回都冇

二乃世界第一
真係一時衝動
連載時睇會覺得一花莫名其妙 但重睇番一花扮三玖告白係狗急跳牆

一花當時因為拍戲已經少左返學(少左同風太郎接觸嘅機會)
先目擊二乃進攻告白 二乃仲要同風太郎係同一間店打工 朝對晚對
同樣係情敵嘅三玖都係附近打工同樣有好多見面機會
而且好重要地旅行時風太郎認出變裝三玖 因為五姊妹覺得有愛先會分得出佢地
非情敵嘅四葉、五月一個同風太郎一樣係班長 商討處理班務又有好多機會相處 一個又係Friend底
一花希望自己可以獨佔風太郎 但現實係佢返工時 風太郎同四位妹妹有更多相處機會 有更多佢唔知道嘅回憶同快樂 自己不但冇得獨佔仲要被排除左在外
最寢種種感情累加下一花腦衝用三玖外表告白
而點解個個鐘意扮三玖就係佢夠毒 寡言 對外資訊太少
扮其他人特別世界囡二乃、班長四葉實穿硬

旅行時一花嘅行動係讀者眼中一定覺得佢傻
但當時一花已經洗濕左個頭 明知三玖會有行動又咩都唔做等佢上山頂100%會穿煲 唯有繼續補飛 (首先登頂扮三玖等風太郎呃佢落山etc
其實一花諗法冇錯 只係三玖後援會會長四葉太OP 可以背住另一個人氣都唔喘一下咁爬上去
快啲出膠(pvc)啦
我一定買
單人回應該得同風行街個到
田徑隊個Part都比二乃搶左風頭
摩天輪都算係單人回嘅
班長回
想問下點解一花胃痛?
一花有咗我bb
lm
唔比人屌堅on9

好地地一個修學旅行又比五條女破壞哂
其實風太郎係有某種程度責任,前期對於13既舉動唔表示同有意迴避,同2表明心跡五子必定崩潰la,因為己經由暗地裏既事攞上抬面
前期佢feel唔到佢地有愛意
風仔應該係去到溫泉篇到諗住之前既事先估到佢地鍾意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞