五等分的花嫁(11)

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
睇人分析好睇過漫畫
又黎長文分析
睇人罵交好睇過漫畫
有無覺得風太郎呢幾話又型咗
原本以為木頭嚟,呀又唔係一知道啲嘢,有考慮先唔爆
同一花攤牌走人嗰幕都好型
幾時都有交嗌
前奏黎
當有人真係退場,大戰就開始
總共有四批輸家,有排玩
假如完得好,戰爭將直到永遠
就好似草莓100%咁
利申:東軍
淨係知一花出左局
唔係完得柒先多交嘈咩
希望在明天。。。掛
東軍表示西野司抵贏
一樣,真心說服到我真中點解揀西野
又要重睇
好過火影要重睇
39回大增ページ
重睇好快姐
記得嘅內容可以跳住過
佢真係交代線索嘅情節好顯眼
我頭先重睇1-13集都係睇咗20分鐘左右
應該3個鐘內可以由頭睇到更新

姐係我呢次唔係要反邊派捧邊派
純粹覺得春場俾人屌得有啲無辜姐
明明佢細節真係交代得幾清楚
唔係好多人咁講為黑而黑

大家可以冷靜少少
有乜嘢事心平氣和講

潛力
係春場想寫呢D變裝背刺情節
於是係前面不斷攝D疑似黑化、無啦啦四葉又提下佢搶朋友既蛛絲馬跡出黎
成個因果其實根本掉轉
咁當然佢有前面刻意鋪排一定會有人覺得合理
但都有人覺得「唔成熟」去到連續背刺幾次自己個妹個Gap太大
你睇錯漫畫類型喎
心平氣和?你整句唔會搵同等生補習已經唔係啦
冷靜?一花俾人響twitter咒死,俾ptt,貼吧圍屌,佢地又好冷靜?呢度一花粉有幾件ja, 唔係嘅話出聲機會都無

開咗寫輪眼咁耐,扮999仲多過諗住表白
啲橋全部柒同俾人一秒撞到正嘅,開寫輪眼為大部份時間唔係蓋大話就係蝦妹妹吸hater俾妹妹屌賺光環.就算66話四葉都話佢一搶就搶到孩子王嚟唔係咁柒乜橋都fail

睇前面po, 一花出寫輪眼後有幾多人將一花擺第尾?黑化寫到敗晒路人好感唔屌佢屌邊個?
有伏筆一回事
佢寫得柒搞到一花俾人屌敗晒好感兼俾妹妹上位兼寫輪眼寫得無魅力就佢問題啦
唔駛嘈反正999都唔會係 真命天子

根本現在得番諸葛四葉對肥
你呢段ok
me仲嬲緊
搵同級生補習回唔心平氣和?相對前一個留言我用詞有激烈啲?

咁咒一花屌一花嘅人唔冷靜你可以屌返轉頭
我只係從客觀角度解釋返春場點寫

如果邏輯冇問題嘅話
就算春場真係想寫黑一個人又有乜錯?
連作者都唔決定得角色要乜定位?

利申:自己角度唔覺得一花有幾乞人憎,一時諗埋一邊做過咗火姐,冇乜大不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞