BMW X1 M Sport 38萬玩唔玩得過?

73 回覆
3 Like 6 Dislike
40個買部1500cc 直3 前驅 偽寶馬
唔係貪suv款寧願要1仔
趁佢仲係唯一hatchback fr車仔
好硬?
NX雖然係日本車
但主打係歐美市場
用料算唔錯
同埋同級車應該係Audi Q5, Benz GLC, BMW X3
所以特價40幾個算唔錯
有無睇埋新個架UX?

但如果真係想40內,又鍾意歐洲車
X1同Tiguan應該係叫岩啲既選擇
不過今代x3係ok ge
單講內籠同03年既x5無分別 除咗尾箱
03年x5?
今代X3用3年前7系既內籠,係唔錯既
新A220點睇?

或者等新bmw 1series. 不過UKL係fwd
前年去睇架柴油X1,好似35 萬左右,一坐上司機位已經屌出黎d皮膠到
而家X1用料有冇靚返啲? 但3cylinder + 頭驅又真係有點兒。。。

如果同NX比,個人認為NX係完勝,屌打果隻完勝
40 個內又一定要歐洲車既就Tiguan啦,330 version有埋四驅都仲平過X1,要7個位既allspace仲正,40萬找2 千飲茶
等今年x6
Kia啦
40萬
我買Focus 唔好
真心 m 包圍唔好睇

普通牌仲好睇啲
買部a4有vc先啦
42萬有新C仔

X1性價比真係好低
UX or NX
NX for sure
40萬內睇下Vw Tiguan囉
唔介意日本車的話Mazda Cx5都唔錯
玩唔過 太醜樣
2019 model仲係用舊款頭燈
40個BBA 大部又新車都無乜好揀
只好講 唔太睇好3缸車 3缸車天生設計唔係好平均 用得耐好易車頭震
上網睇下3缸車文章就知
而且上面都講左 2ton車140匹 都唔算好力
1 m sport 係幾靚, 不過感覺唔多夠力...
40個 SUV 仲可以諗 GLA200 / QX30
a4 avant 都係 within budget, 不過你好似唔多喜歡 wagon
接受到新年份二手 (~2018) 就多 d 選擇
1 m sport 係幾靚, 不過感覺唔多夠力...
40個 SUV 仲可以諗 GLA200 / QX30
a4 avant 都係 within budget, 不過你好似唔多喜歡 wagon
接受到新年份二手 (~2018) 就多 d 選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞