[PS4]Gundam Battle Operation 2 [29] 變態下格強人登場!

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
自護愛好者 想齊機 抽左好多次都唔中部黎明
我都係唔中黎明 我見好多人中
黎明我興趣不大 350~400有把機都未得閒玩
中哂啲聯邦勁機 出個換機機制 願意用所有聯邦機換都得
會出D咩
話間房人數不足,戰果無效
決定由今日起儲到下次抽step up
非洲人就應該咁做
你已經升級做歐洲人喇
岩岩有人講400藍機之最

Beam魔 素伊 四號 係我心目中最強

A渣速度快係唔錯 但攻擊力好似差咁d
光鎗兩下就oh combo方面真係尷尬左d

新強人特色係劍範圍大 但感覺好多時會格中自己人
重有太大隻 易成為目標

高機後期 四筒都係我常用野 但奈何攻擊間歇性 不過手榴彈好爽

頭盔 個人意見
自護愛好者+1 想用nt1換京寶
4號機唔係450咩
4號得450cost 你揀過部
估唔到有人揀素伊
呀屌 係咩
素伊支散真係太淫
強停都係紅機惡夢
今次得武器咋
但係400已經係射擊戰世界
無咁多駁格機會 素伊腳粗近戰
一入射擊戰就得返等人埋身好被動
岩岩有人講400藍機之最

Beam魔 素伊 四號 A渣 係我心目中最強

A渣速度快係唔錯 但攻擊力好似差咁d
光鎗兩下就oh combo方面真係尷尬左d

新強人特色係劍範圍大 但感覺好多時會格中自己人
重有太大隻 易成為目標

高機後期 四筒都係我常用野 但奈何攻擊間歇性 不過手榴彈好爽

頭盔 個人意見

應該就係咁 應該唔洗再改
但彈數太少
400cost我都會投素伊一票,可以用lv3武器,散彈加埋兩個上彈零件撑線有一定水準。散彈combo連哂的話唔死都一定爆腳
素伊個下格好鬼大力
新手留名
我會揀BD3 生存力一流
遠中近都掂又有考試 係攻擊力一般
做頂線做自由人做突攻隊都得
岩呀 依家 450 真係射擊場黎 (多得5號機 紅機都可以遠距離射擊了)
都市都係改不了的射擊都市
400都重有D生存空間
素伊要食腳真係必須
300 唔裝腳都真係2鎗 散步啦
所以定位上可以改下
400紅機BD2 伊改都重係常見
素伊可以針對返佢
重有多D COVER
(都市TEAM A 可以右面直路唔行兩大廈
TEAM B 可以中間長方大廈後面等或者右面角落
沙地波浪位高低差再左右路入再用石COVER上)
重有 散彈距離比想像中遠唔少
火筒都係4-6飛
散彈有強停3飛 非常合理
火筒可以龜射之後掟菠蘿
素伊要埋身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞