[PS4]Gundam Battle Operation 2 [29] 變態下格強人登場!

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我之前轉過制,不過用唔慣,可能之前用default太耐,唔轉彎就唔轉彎。
仲有學頭post set制好緊要
我一開始default幾個月之後,set過哂轉武器同攻擊制
成個手感,連技順好多

不過有無人推薦宇宙點set好
個人喜好問題
利申default
我之前轉過制,不過用唔慣,可能之前用default太耐,唔轉彎就唔轉彎。

我頭1星期都唔慣仲成日禁錯制搞到比人駁返combo轉頭
不過最緊要都係自己用得順
default有利射撃
然後最近打隻狼打慣手,將攻擊轉做R1其實真係會反應快D
宇宙玩唔嚟嘅話 可以直接放棄
例如我已經唔知幾耐無上過,2回宇宙戰個日任係直接唔做
我又唔覺得難玩,只要俾部高機動機我,我可以同人周旋到底
我試過有一場一挑三,最終都被人打落來
不過無限制場係痴撚線,對面勁多人棍、四盾,點撚打
下次開場玩多啲宇宙先
訓練你地做新人類
宇宙場打400最明顯分到操控技術
打無限拎四盾出黎最易覺醒做新人類
我啲舊人類會拎渣古上200場打
用3LV豆槍輕鬆呃分
350先係最明顯 大家都係用大魔同指吉筒刀大戰
400宇宙好多光槍大魔同BD23 妖魔鬼怪亂舞 撚到你喊
識玩200場一定係用渣古用MMP槍
不過最近抽中左吉鋼就轉玩左支援屈機槍射程屈死班渣古
當然
打一排就起碼冇半條血
炮機都唔怕
因為字宙啲街場通常射極都唔中
吉改用賣牛式唔係仲好咩?
唔用聯邦機
其實係,不過打機時間係得咁多就想快啲去玩自己啲單機驚
話說佢唔郁個懲罰機制係咪改左?
宇宙場,揀250-300場用吉指瘋狂賣牛都好易打
Cls, 陸高部支援好撚勁,次次見親佢都淆晒底
宇宙場最煩係360度,明明睇地圖去到個點都仲有高低差
希望來緊新出宇宙基地場,係可以比起陸地漂啲但有小小重力
宇宙要塞有排啦 下個禮拜出山丘

Step 3 算有浪漫炮玩下
高達齊lv123
都唔係真正360
有高低差視點仲話係宇宙
真360就無高低概念
而家真係易玩好多啦
可能高手黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞