鄭俊英:你肯定會鬆,因為有我;黃心穎:好,我已經猜到你是怎樣的人了

88 回覆
759 Like 13 Dislike

鄭俊英:需要幫你拍照嗎?
一定有share比勝利啦
睇過 賓妹黑鮑嚟

鄭俊英:讓你看看我的技術
黃心穎:好啊
有冇幫佢搵客
我搵賓妹俾啲客

鄭俊英:我們該換個方式嗎?

鄭俊英:來 ,坐吧!小姐

黃心穎:坐上去?

鄭俊英:你要嘗試快點
黃心穎:我要快點?

黃心穎:俾你見識下真正嘅速度!

黃心穎:轉彎?
鄭俊英:不行
....
鄭俊英:好,行了

鄭俊英:我很喜歡她的反應

鄭俊英:我覺得很自豪,她一直說謝謝
痴撚線
https://youtu.be/yhFym9yMSCM
https://youtu.be/5ihjWdUxybw

鄭俊英同黃心穎有冇扑過野?

方向報:倫敦留情 黃心穎鄭俊英同陷桃色風波 04月17日(三) 15:26

藝人黃心穎與許志安車廂激情,陷入桃色風波。性格主動和積極嘅黃心穎,其實早於2017年曾經與韓星鄭俊英去過倫敦拍攝節目,當時心穎仲話感到好緊張,又指拍攝過程相當順利,大家一拍即合,因為「可能係大家都比較Outgoing,比想像中易相處,兩日時間好快過。」

當時黃心穎又自爆拖手時有觸電感覺,仲大讚對方好細心,合作得好舒服,大家隨性發揮,連導演都讚我哋襯。」之後仲話大家有留下聯絡方式,鄭俊英叫黃心穎去韓國記得搵佢添。點知依家兩位分別陷入桃色風波之中,唔知幾時先有時間再見面。
生果報:【殊途同歸】與鄭俊英合照遭翻舊賬 黃心穎同捲桃色糾紛

黃心穎被爆與人夫許志安中在車廂「安心偷食」,事件曝光後,兩人分別暫停工作,不過黃心穎繼續成為被狙擊目標,除了緋聞被舊事重提外,今日在網上又瘋傳與韓星鄭俊英的合照。

其實心穎在17年與鄭俊英去過倫敦拍攝旅遊節目,鄭俊英帶黃心穎遊覽景點,到樂器店、玩滑板車與及嘆下午餐,經過數天的相處,兩人的相處由緊張變得熟落,在節目上心穎對住鄭俊英表現相當冧,男方對女方的表現受落,兩人全程用英文溝通。在節目尾聲心穎坦言覺得行程太短,希望可以有多些時間相處,她還說:「佢喺一個值得留喺我心目中嘅人,我哋會保持聯絡。」鄭俊英亦表示黃心穎去韓國記得找他。

其後心穎亦在IG貼了合照,湊巧當時他們穿上粉紅色的情侶裝,她留言:「呢吓真係撞到板板聲呀喂!完全無夾過啲衫。。。粉紅都唔緊要、連個色tone都一樣!究竟同一個陌生人去旅行係點㗎呢?」可惜歌手鄭俊英因被爆涉嫌偷拍及散播性愛影片,最後宣佈退出娛樂圈,當時心穎接受傳媒訪問,表示拍攝後已無聯絡,因不太清楚事件,所以不回應。直到日前她亦因為偷食事件,被全面停工。
黃心穎亦曾經在IG上傳與鄭俊英巧合地穿了粉紅色「情侶裝」的合照,鄭俊英亦有追蹤女方的IG。看似毫無關係的兩人原來早於兩年前已經結緣,更在近期先後出事,只能說可能是天意啊!

之前鄭俊英性醜聞纏身引網民反感,重溫二人舊照的網民紛紛留言嘲:「鄭俊英無處不在」、「最佳拍檔?」,更有網民指世界真小。
黃心穎又自爆拖手時有觸電感覺
濕到水浸
幾好戲。明明真人仆住咁坐上去人地老公度
本身好平常嘅對白
而家點都諗到18+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞