全民造星 II

358 回覆
5 Like 51 Dislike
Diu點解呢屆咁多死mk又矮又mk...
下 係炎症自己話吉米有遺書
事實係點 炎症自己最清楚
你意思即係話red people講大話?人地幫吉米屋企人籌旗搞白事喎最起碼呢個死因係屋企人認同架喎
著名Youtuber Wallace消費剛去世前男友陳吉米 引來一眾網民圍插
https://lih.kg/1021847

自己去睇下9樓張相啦
又一個叫我唔好相信死者家人同經理人,反而要相信果條mk炎症講既廢話
咁睇似係家人同經理人想息事寧人⋯畢竟人都死咗,但某人一直消費死者
你估自殺好興香咩?
經理人公司同家人 會用第二個死因公佈 唔係無可能架喎

個條炎症 點都有份推人落深淵架啦
咁講啦,我當真係有遺書,死因真係自殺,但你地咁樣曲線捧條mk捧到出晒名,第時佢入到圍傳到返台灣,台灣再傳返去大馬,你叫人地屋企人情何以堪?
成班傻仔捧紅左條垃圾都唔知醒
係你越問越將個話題拉去佢度姐
原本淨係想講炎症人格有問題 三番四次咁玩人 個格衰撚過波仔
就係你地一次又一次咁po佢有幾衰,連ig都cap埋,先搞到我連星座撚都唔睇走黎呢邊望
佢呢條粉皮,最好就係無視佢,唔俾佢借比賽出名呀
【全民造星II】準備接班MIRROR 分析首輪面試八位最強候選人
https://www.hk01.com/article/324135

ViuTv 想學人韓國年年搞 但又唔似人地捧得起真係好on9
有4個都有拍youtube
想搵啲已經有fanbase嘅youtuber 咪易啲搵錢囉
睇黎佢地都係想係依個post繼續討論個個Youtuber多d
不如開過個個post討論其他造星2參賽者
雖然佢個人都算討好但我覺得佢都算真係符碌
佢唔算啦 佢喺節目入面都係大熱門架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞