一齊發放負能量啦.......

47 回覆
0 Like 1 Dislike
每次有發洩唔到唔知點表達嘅負面情緒就手,舊痕未退新嘅就補上,每次好努力咁抑制住自己,最後都係忍唔到,每劃一下啲情緒就慢慢釋放到出嚟,心情先慢慢平伏,已經係七年嘅習慣,唔知可以點
點解短短幾日就可以唔同哂
偷食個啲真係不了 俾佢由頭綠到落腳
大家都咁慘 又準備失眠啦
佢哋一齊去旅行 一定好開心
我都想你開心 但我想我見證到你開心的個刻
絲打好慘
d講一套做一套既人真係乞人憎到...
雙重標準到屌你老母仆街死啦
我同人就係純友誼 到發生係你自己到又有
又話識左幾耐都唔代表有 屌你老母你小學識到依家又有咩 唔比人地都可以單方面鍾意你呀 得把口
同人地講撚到同我拍拖係做狗 咁撚巴閉又同返我一齊
條女自己咪又係死臭雞 襯人地分手又約人又tag人博乜撚
兩個咁夾不如一齊襯地冧啦
屌你老母好撚燥呀仆街
巴打好嬲好燥
我燥撚到仆街呀
Tony
好撚窮呀屌你老母
同我講對住我望唔到將來,話我唔識同人相處
話成日比機會我(只係飲醉酒打黎,叫我出車接佢)
重要次次都係三更半夜

約我出黎飲野,奉旨我埋單
重要諗住出黎飲野,都唔講聲,等我唔揸車
好喇,到我出左事撞車,又話我唔成熟話我廢
(最後賠錢無事)

我只係你Ex , 你飲多左同人扑野我無權出聲
(但係你自己親口同我講,即係想點?)
你知我電話password , 睇我電話
見到我上網識緊女仔 , 又話我一次又一次咁傷佢心

依家搞到我有D抑鬱症...你想點呀
屌你老母 , 我都無搵你la
可唔可以 , 唔好再打電話比我
重要我正日生日 , 你whatsapp一句生日快樂都無呀
我究竟算係乜野?
愛呢樣野真係話你就無㗎啦咩
愛呢樣野真係話就無㗎啦咩
jian
係佢開始無果陣就選擇唔話你知啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞