[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (8)

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
係福岡last 半日4點幾機 你地會去邊hea
唐戶市場得星期五至日先有即場賣壽司刺身炸野之類
星期一至四基本上無野睇
不過隔離有十幾間餐廳,水族館同遊樂場
亦可以搭船去嚴流島同門司港
福岡城好多令人討厭噁心的蟲
呢個世界有無辦法消滅晒呢D蟲
試下名同姓調轉打
第一次去九州想坐由布院之森
想問下jr 個官網話
不受理海外網上預訂座位。請在抵達日本後,在車站預訂指定票。
咁即係香港reserve唔到由布院之森?
Klook buy pass then you can reserve online
唔好意思,我去klook 搵唔到北九州pass
3 / 5 日券 JR Pass 全 / 北 / 南九州鐵路周遊券(日本領取) 憑電子或列印兌換券在JR櫃臺兌換,連續3 / 5天無限次乘坐九州地區鐵路列車的優惠鐵路通票 https://www.klook.com/zh-HK/activity/2371

So what's that?
係我白痴
謝謝
咩蟲?好驚喎。。。
黎緊去北九州九日, 睇黎睇去好似D地方都可以即日JR來回
暫時PLAN緊一日住由布院其他住哂博多算唔想煩
會唔會中伏原來有D地方要過夜,即日來回會好煩
巴打們想問下SunQ Pass 用法
我諗住用北九州三日券搭九州橫斷巴士
不過係発車オーライネット預約既時候佢剩係比我用便利店決濟,係咪我到時係便利店部機㩒完張飛出黎show張pass比店員就得?
日本食鍋物基本上係人頭計
不過呢間好似居酒屋咁會收前菜錢,埋單就唔止呢個價啦
成個大分縣除咗日田都諗唔到有乜地方係博多即日來回方便
有冇巴絲下星期出發?
想問下網上預約指定席會唔會要手續費?
無野啦 上網搵到資料啦
便利店果D唔會直接出飛架⋯⋯
同埋我睇人地要去窗口拎飛嘅。
https://www.backpackers.com.tw/forum/showthread.php?t=10073359
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞