雲迪克算唔算近十年最強中堅?

199 回覆
291 Like 184 Dislike
咁呢球雲迪克真係有責任既,波都唔望一眼,就算交俾雲迪克佢唔望波都會俾人搶左
贏左世界盃未?

連登討論最強呢樣係指標黎
咁都關vvd事

而家又唔係輸緊波

咁心急把撚

擺明龍門責任
有冇諗過 如果個中堅唔係望住個波
但個龍門死都要掟個波俾嗰中堅
咁個責任係喺龍門身上而唔係喺中堅身上
兩個都有責任
其實成條後防都有責任
無可能一個負責
除非龍門打假波突登
On9
明明對面前鋒心咁近
龍門心急拋波俾右閘位
個中堅唔望波都算有責任?
咁你不如怪埋法明奴同文尼啦
咁呢球雲迪克真係有責任既,波都唔望一眼,就算交俾雲迪克佢唔望波都會俾人搶左
有冇諗過 如果個中堅唔係望住個波
但個龍門死都要掟個波俾嗰中堅
咁個責任係喺龍門身上而唔係喺中堅身上
兩個都有責任
其實成條後防都有責任
無可能一個負責
除非龍門打假波突登
On9
明明對面前鋒企到咁近
龍門心急拋波俾右閘位 俾對面前鋒閘到
個中堅唔望波都算有責任?
咁你不如怪埋法明奴同文尼啦
唔明點解唔俾講史摩寧
樓主咁自我中心,等收皮啦
收你老母皮先
季初有埋Joe gomes先勁
可惜咁後生就傷左
第一個比人用bug黎形容既中堅
Evens都屌打啦
講中堅我地暴聯大把,vvd未入流
Vvd再勁都係無冠既球員
我地曼聯有成續有冠軍,講真份cv一睇好睇過條友
其實我一直覺得,近十年最勁係唔發癲 + 集中比賽 + 狀態好嘅比比
(但佢狀態起伏大,又容易分心)

但雲迪積克真係明顯再強啲同全面啲,仲要好穩定,狀態冇乜起伏
條友仲on9過雲迪克愛助攻
呢球波你問10000個人應該9999個都會覺得係卡膠錯哂
老實講,我覺得係歷史最強
比比得果一野 之後穩到
真心問你,有無睇果年車既波,0405當日卡華路初黎到英超係唔適應,位置感差,成日漏人,話佢炸彈都唔過份,不過佢係摩狗帶過黎,將加拿斯放左去左閘,中間泰利同加拿斯幫佢包左好多波
係過左兩年佢慢慢適應番,泰利果排跌左,卡華路就好fit,變左佢帶番條防線踢
炸彈極都唔會拎嚟同Lovren比啦
條防線整體個水平點會同依家隊利差唔多
就算高登連登都有人開post搵呢條防線同意粉世盃後防比較
你有冇見過人搵利條後防同意粉比較?
其實樓主話vvd係現時最佳我諗都冇人反對
但你係都要拎一班老化左嘅球員同一班舊人比 就真係不敢苟同
即係無啦當日卡華路嚇死你啦
唔覺佢當年差得過Lovren
呢球係18年歐聯決賽,當時雲迪克都未加盟利記,關佢撚事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞