雲迪克算唔算近十年最強中堅?

199 回覆
291 Like 184 Dislike
講防守既話 李奧 泰利 果堆大家差唔多
但係講全能 雲迪克一定係最強
隔離比件垃圾佢 都踢得掂
仲有長傳又準 對拜果場後場bump個波落文尼度 都唔係個個後防咁準

如果你要比最強
係講緊防守最強,定係領導最強,定全能最強

全能最強vvd一定係
拎到兩冠應該有金球三甲
其實羅白臣先係利攻守既命脈
攻又見佢守又見佢
你拎三年前嘅保定同今日嘅vvd 比較啦
保定今年已經三張野vvd先27
扑智星>>>>>>>>>>son
0405車嗰陣係
冇頭套版cech
Terry Gallas Carvlho Ferreira
中場有Makelele
仲要係摩佬教 呢隊車嘅防線講緊可以爭all time最佳啦

AB身價係貴 但講穩陣未追到cech 係進攻方面可能好啲
Lovren嗰啲更加冇可能同Gallas Carvlho嗰啲比較
右閘位依家TAA最多咪係妖人 但其實都未成氣候 用20歲標準咪唔錯 但有睇就知佢成日俾人撚 唔少甩漏 要靠人幫佢補
中場更加唔洗講 淨係有makelele 車條中場已經完勝
基本上成條後線除咗VVD基本上得左閘robertson有得鬥下

唔係話踩VVD隊友捧VVD 而係嗰隊車再加埋摩佬教防守 除咗意粉 冇乜邊隊個陣嘅防線拍得住0405車
仲害到佢失第一球同腦震盪添

轉身追返mane 嗰場好似完封利物浦仲攞埋motm
其實以前都唔錯 不過冇乜曝光率姐
佢自己拋個波俾賓施馬又關vvd事?
唔好計少咗比比同泰利
不過猁聽到事實又要嬲嬲豬
明明樓主係阿迷
仲要有大把其他迷入嚟吹奏
依家又入晒利迷數
路數 靈活 頭鎚
有d似以前卡華奴
不過佢再高同大份d 加有長傳

老老豆豆 係幾撚勁
覺得防守最多差泰利 維迪少少
但全能好撚多
應該要用碧根鮑華呢d顛佬比
保定未仆街之前都好勁
講全能
啲反猁就spin去一點到死咬爛咬
擊破左就拎冠軍
人地阿迷都無要您讚猁勁
要您去討論一個人全能得勁都嘈埋啲on9野

就黎連net spent boy都用埋
怕無正選
睇唔到vvd果時做緊咩?
我係阿迷

但真係覺得佢好勁 勁過晒我見過嘅所有中堅

唔通阿迷一定剩係講阿記中堅咩⋯⋯

學識欣賞下人地啲球員
唔講以為vvd叫karius拋個波俾對面隊
https://youtu.be/kgyrXAgMJj0
獌狗真係好撚嘢
咁都入到vvd數
世三
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞