(又一單)不滿來港數月即提離婚 老夫斬少妻劈繼女

139 回覆
665 Like 4 Dislike
擺係想要身份証既 唔通真係貪你褲浪夠大抽咩 都唔知無腦既人谷精上腦係會谷去邊
係斬就斬大力啲喇 如果唔係人地接埋個"前夫"落黎一齊笑鳩你架喇
拿完身分證就離婚
自首話係假結婚 攬炒
好過而家斬唔死人 仲要有位俾人入
都無斬死到 啲夫鋼去晒邊啊死廢老
溝支那婆已經on9
買一送二又係on99
跟住一係唔斬...係斬就斬撚死晒佢地啦
究竟要幾on9先可以得出個咁既結果
又係廚師
template

1. 中年裝修佬港男, 迎娶深圳22 歲湖南妹
2. 港男做老豆, 入紙申請公屋
3. 湖南妹獲批單程證, 由二人家庭改為三人家庭輪候公屋
4. 火速上樓
5. 湖南妹做兼職, 與店長/經理曖昧
6. 湖南妹多次報警, 報社工, 投訴遭受家暴,婚姻生活不愉快
7. 湖南妹申請離婚. 公屋歸湖南妹所有.
8. 店長/經理同湖南妹分手, 湖南妹回家鄉再婚, 準備申請情郎來港
9. 報章報導港伯訓街, 讀者痛罵港伯唔忽視家庭,以致無家人理會
10. 情郎來港, 決定做裝修佬, 呢個時候, 佢又聯絡緊一個湖南姑娘.......

人類總是...
間屋又會畀咗個支那婆?
咁你都斬唔撚死佢兩個 仲學人做廚
係門口磨下個條五毛呢
人地台灣仲可以食埋老婆親手送上來既女
香港就廢到拿刀斬兩個女人都斬唔死
全部都抵撚死
三張單程證,三隻蝗蟲
又多間公屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞