[高質文]資深髮型師-你問我答@為你解答所有髮型問題#6

1001 回覆
33 Like 25 Dislike
呢兩張 我都係set出黎

電都係可以 而且翹既版本 一定係易打理d
無呀

但本身黑底 我會建議推淺左個頭/輕漂上色

上色隻藍 再甩色都會靚

黑底上 除左唔多覺見到藍以外 仲可能會帶綠
唔該
冇ig........
咁即係都係做負離子?

另外,我十二月做完kkt有冇咩療程做唔到住?
因為聽日放假,想睇下可唔可以聽日搞埋去。
用火山水( 會好d
類似鹽水 但成份 各方面都好

當鹽水用

我個人唔主張鹽水 不過我覺得幾好用所以keep住用Shi /KMS

Hairchitech osis (即係黑人頭) 都可
剪都有方法令個形同感覺細舊d
都唔係 好睇整體 同埋幾長

我成日聽話長(但有d人係 靚面形

好似外國人果類既feel 所以都係有相先作到準

唔係肥面 基本上都好好整架啦
你email 個wtsapp比我

Hair_hairs@yahoo.com.hk
想剪上面果d頭
要電/gel頭先有咁嘅效果?
女2019與咩髮型
嗯 我諗大部分髮型既相都有處理過先會出或吸引到人
請問搵你剪要幾錢
唔方便係到講嘅話可唔可以留telegram
翹既韓妹頭(短 玩鬈

或中短日系髮型 (但玩色

咁都好睇個人整體而制訂 未必好關個 風事

我覺得興既野同好多人都唔同架喎 好視乎果個人本身睇開d咩.....
請教下男人髮型問題 留左好多年陰 及眉左右 但係開始覺得留咁大pat陰返工見客個look好唔醒神但係奈何本身髮線都幾高 自己試過整all-back但係唔係幾好睇 想請教下有咩髮型可以試下
https://www.youtube.com/watch?v=JbXxJPgkHp8

呢個髮型個頂要留幾長先剪得好睇?
我2月尾個陣全個頭剷剩6mm
係唔係要再留長d會好d?
同埋佢臨尾落個隻粉係有咩用?
唔落泥都做到咁既效果?
男仔頭第二張果個咁誇張都搞得好
個頭永遠都有啲唔貼服嘅頭髮飛岀黎,可以點搞
樓主有冇啲undercut之後冇電既圖睇下?
小弟想睇下 小弟又係側邊頭髮向橫生。
留左好耐上面頭髮終於留到耳仔對上兩cm
但側邊頭髮有時都會叉岀黎 你當個頭變左wifi型
Mousse 打底再吹 如個效果 好有層次或有微鬈

可建議小電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞