能夠玩具玩到佢咁都算係一種福氣...

16 回覆
8 Like 1 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=NIq_4cE9xS8
首先佢啲戰隊玩具真係儲得好齊.....
第二, 而家有幾多人可以完全放開懷抱咁樣玩玩具法(仲要拍片)
各位有玩具有冇試過玩到佢咁??
你細個玩玩具唔係咁玩嘅咩?
其實我意思係....
人大個左仲會唔會咁玩
個社會咪就係有太多你呢種人,人地點玩玩具係人地自由,但總係有堆人衝出嚟講人大咗就應該點點點,唔可以幼稚,唔可以玩玩具,要努力返工~~~~永遠都要用已有既道德規限其他人,唔好以為唔關你事,你開得呢個post ,証明你係覺得佢有問題,覺得人地點解咁大個人仲玩到成個小朋友咁,社會道德同歧視就係咁一點一滴儲返嚟
打稻草人?
樓主好明顯係講緊大個咗絕哂版多數剩係擺 咁玩易花同爛
打稻草人嚟講你都算係最出色,至於你自以為好明顯既野,我就真心建議你睇多次,諗清楚再講
我有時都會拎啲高達嚟咁玩
利申u grad
睇佢玩感覺好得意
我玩hottoys iron man都撞黎撞去
其實比起咁多位佢好似算玩得細力,我諗個個細個玩襯都係轟轟轟咁玩

佢咁玩叫放開懷抱咁人地拍定格動畫果d應該叫咩?(理性討論)
唔知點解覺得好可愛
因為樓主文中放咗粒膠吧?
玩到尾一定有戰損版
我都會咁樣拎黎撞黎撞去
重會自己ff啲劇情同角色定位
利申u grad
大人既玩具撞兩隻又甩色又易斷關節
又要貴,唔敢玩多過唔想玩
出黎都係收藏用多,戰隊d雖然都唔平但唔知點解冇咁心痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞