(有圖)青衣唔見狗

40 回覆
20 Like 5 Dislike

話說成件事喺咁,呢家人向13號唔見左二隻芝娃娃, 一隻叫做咖啡一隻叫做奶茶。
咁14號青衣既狗友向海旁見到佢其中一隻返返去平時啲狗挽既地方揾自己主人,但係俾車車過成塊面都係血,
個日又落大雨 啲狗友捉佢唔到 打電話去俾佢主人同佢講見到隻狗成面血 重屌佢點樣樣養狗 呢個仆街就del左post 重要全世界向青衣幫佢揾狗既時候個仆街主人好似唔關佢事咁。置身事外,重要扮唔知隻狗狗比車撞。
啲狗友三點鐘見到打電話話佢知,如果你係在乎你點會唔去揾 佢11點先去揾重要電筒都冇帶 有人見到佢好 求其揾。
希望大家幫幫手向青衣留意下,其中一隻咖啡個仆街主人已經揾到,圖入面個隻叫奶茶14號俾車撞淋左雨,有狗友話搵到願意俾錢去照顧佢,今日已經15號希望年登有愛幫幫手揾到隻狗狗。
Ps個Facebook post 狗狗個主人俾太多人打電話屌柒佢已經del左,好多人琴日同今日都有去揾佢,驚佢已經走岀左長發邨
希望大家幫幫手留意隻狗狗都係一個生命 個仆街主人唔在乎都算希望可以救到佢一命佢受左傷 或者有愛心嘅人士抱左佢返屋企都話聲我知,好多人都好緊張佢
糾正返張相係咖啡,個主人揾到佢,未揾到既係奶茶淺啡白色。
我有時會係青衣跑步經呢幾個位,會幫手留意下
幫推
感謝你因爲個狗狗受左傷我驚佢捱唔到呢幾日,個仆街主人又唔理
正評咗

btw 係玩唔係挽
幫推 好慘
唔知仲有冇命捱到
我都唔知,最後見到佢個時係成面血吉下吉下,雖然唔係自己隻狗但希望佢冇事,
幫推
仆街主人,推到佢仆街
狗主靜雞雞地留下負評
推到上熱門
係幫幫手等多啲人見到希望可以快啲揾到佢
佢俾人打電話屌到佢del post
心痛 撞
唉好心痛 一睇到呢啲
隻傻狗仲識去翻平時玩嘅地方搵主人
佢一定好無助
張相睇到個心那埋一舊
心痛
唉好心痛 一睇到呢啲
隻傻狗仲識去翻平時玩嘅地方搵主人
佢一定好無助
張相睇到個心那埋一舊
條仆街主人似借啲兒遺棄
寵物睇醫生做手術仲貴撚過人
唔係每個人都負擔到
幫推手希望狗狗快啲無事
仆街狗主俾車撞啦 屌你老母
最仆街係個狗主一直講大話,
呢二日一直有狗友來回揾 我今日都2點揾到7點冇停過行,
有狗友打電話去問佢揾到狗狗未,
佢講大話話冇,話唔知隻狗俾車撞到,
但係明明佢就知,
有狗友14號三點見到狗狗俾車車到成面血就立刻打電話同佢講,佢都冇立即去揾,
下就三點拖到夜晚十一點先去揾,重要好似叫春咁淨係叫下隻狗個名就算,
跟本hea揾,重同個狗友講佢揾到就天光先揾到其中一隻,實質就係11點先落街去揾
屌佢老母
個狗主一個大話加一個大話,
第一14號聲稱自己唔知一狗狗受傷
話自己揾左一日揾到天光 其實就11點先去揾好彩俾佢揾到一隻
第二 15號有狗友一齊揾既時候打電話問佢update 有冇揾到狗仔
佢個仆街全家向屋企等人幫佢揾狗
佢聲稱6點已經落街搵 冇一個人見到
最後11點見到佢一個男人踩住㗎單車
一個女人推住個百佳手推車
入面坐住個小朋友 又係 鳩叫個狗名 咁叫揾左
好多狗主覺得佢知道狗狗俾車車到唔想俾錢去醫
我希望佢全家都下地獄俾狗咬死
同埋好明顯佢喺冇帶狗繩俾二隻狗去散步己經好有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞