有冇人同我一樣好撚憎芝娃娃

129 回覆
971 Like 59 Dislike
同意有啲芝娃娃真係成隻異型咁,但我嗰隻絕對唔係
最撚憎既狗 極度醜樣 嘈到仆街 見識既都係癲狗
同意有啲芝娃娃真係成隻異型咁,但我嗰隻絕對唔係

爛番出去啦八婆 我話緊所有芝娃娃都係垃圾都係地球異種啊!!!
死賤種拿拿聲抱埋你隻異物離開地球啦!
呢到冇一個人歡迎你係地球住啊!! 我屌你老母臭賤種

所有芝娃娃都唔撚配用地球資源,佢地只係識嘈同見狗就屌,同大陸人冇本質上既區別,只係換左層殻!
雖則唔係狗但呢隻濕柒論樣衰真係無人贏到佢

呢隻柒得有深度,有古文明feel。 可包容也
玩具貴婦狗先
隻隻一樣樣好似倒模咁「啤」出嚟,我本身鍾意狗但見親玩具貴婦都無興趣望多眼

又係一腳踢飛隻炸雞狗
細狗真係好撚黑人憎,而加諗起就有聲
吠得把聲尖既都唔撚係狗!
仲有松鼠北京西施
通常都係閪女人養
養到同個主人一樣咁閪

北京狗先可愛

個樣好似比坦克車碌過黎
樓主係咪比芝娃娃屌過屎眼?
最撚憎既狗 極度醜樣 嘈到仆街 見識既都係癲狗

而加我一知對方係養芝娃娃立即同佢中斷交流, 養芝娃娃既人如同d女人同TB拍拖一樣,咁撚唔合邏輯,間接支持地球存在低等異種
次次加速行過黎停係到吠就想一腳踢到佢飛天

叮一聲果種

冇撚錯! 好有衝動每次見到都想一腳大大力全疊打咁踢到佢出宇宙

我其實真係好愛貓狗的。。。

但,原來我係正常架。。好開心
樓主係咪比芝娃娃屌過屎眼?

我單手拎住一隻當飛機杯用添啊!
次次加速行過黎停係到吠就想一腳踢到佢飛天

叮一聲果種

冇撚錯! 好有衝動每次見到都想一腳大大力全疊打咁踢到佢出宇宙

我其實真係好愛貓狗的。。。

但,原來我係正常架。。好開心

支持愛貓狗
拒絕養賤種
由細到大都鍾意大狗多啲
雪橇 金毛 拉布
好似醒啲同有性啲
芝娃娃真係外星狗
同埋樓豬真係好激動
中咗幅射咁
松鼠狗都好嘈
完全唔似狗既生物
唯一一種賤過車狗既生物
睇啲人點教 有frd兩隻芝娃娃都好乖 做埋狗醫生
Puddle 都克人憎, 成隻異形咁

你老母就異性
雖則唔係狗但呢隻濕柒論樣衰真係無人贏到佢

呢隻柒得有深度,有古文明feel。 可包容也

你盲㗎
垃圾poodle見一隻踢一隻
你睇下你d拉布拉多 金毛尋回同類先係高尚狗種

祖先係獵犬嚟,剪到咁醜樣係方便游水
屌你老母仆街玩賞犬 主人又保護唔到 又撚吵
之前係屋企樓下見到個中年mk抱住隻芝娃娃
真係好撚嘔心 物似主人形

Poodle好可愛喎
poodle係可以好大隻
近代收左寵物狗
愈溝愈細

Poodle好可愛喎
poodle係可以好大隻
近代收左寵物狗
愈溝愈細

無記錯 d芝娃娃好多都係近親配出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞