有冇人同我一樣好撚憎芝娃娃

129 回覆
972 Like 59 Dislike
現在正式宣告屌哂養芝娃娃狗主老母!
呢隻根本係垃圾生物體,唔配生存係地表。
收柒又嘈又惡!垃圾!
好想殺撚哂佢
屌你老母
依啲咁既濕鳩狗根本就唔撚係狗黎
次次加速行過黎停係到吠就想一腳踢到佢飛天

叮一聲果種
Puddle 都克人憎, 成隻異形咁

叮一聲果種

唔嘈都無野
一嘈真係頂佢唔撚緊好想一腳轟落去

叮一聲果種

冇撚錯! 好有衝動每次見到都想一腳大大力全疊打咁踢到佢出宇宙
屌你老母
依啲咁既濕鳩狗根本就唔撚係狗黎

垃圾一件都嫌多!計我話芝娃娃半隻都嫌多!!
垃圾poodle見一隻踢一隻
你睇下你d拉布拉多 金毛尋回同類先係高尚狗種

叮一聲果種

唔嘈都無野

踢到佢變肉醬!
佢地呢個種族排牙仲要好撚惡心
有冇芝娃娃治癒gif睇
垃圾poodle見一隻踢一隻
你睇下你d拉布拉多 金毛尋回同類先係高尚狗種

狗與異形之別!殺!
我有個同事IG仲要成尻日post佢出黎,屌佢老母臭化西,仲要用BB車車住隻賤種,真係諗唔撚明隻狗都夠柒啦!仲要比佢好食好住!個主人咁做仲柒!
秒block左佢條臭港女

叮一聲果種

唔嘈都無野

踢到佢變肉醬!

屌你老母 諗起佢地 “依”起棚牙就想嘔
點解依啲垃圾成隻異型咁啲女人會鐘意
集合反芝娃娃聯盟,聯署絕滅呢隻害蟲
完全冇生存權利可言,因為佢係地球上根本冇幫過食物鏈循環
仲有松鼠北京西施
通常都係閪女人養
養到同個主人一樣咁閪
係畜牲
俾負評個位真係人如賤泥
有種出黎隻秋啊屌你老母!!!

不分青紅皂白,為隻狗不如狗既生物負評我?你知唔撚知醜啊我屌你老母
叫隻芝娃娃出黎隻秋呀!!!
古有南京大屠殺!今有我芝娃大消洗!
芝娃娃既奴隸全部同我出黎隻秋!
出黎啊屌你老母!!!!!
笠水狗!!!

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190415&s=10793140&a=59489390
唔嘈都無野

踢到佢變肉醬!

真係好撚醜樣,任何角度都醜。
上帝啊!為什麼創造了如此醜惡的賤物!
睇到圖就嬲!!!!
踢到佢變肉醬!

我要同佢隻秋隻!!! 打撚死佢變灰我都唔會停手!
為咗隻狗開post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞