男人點樣面對唔幫出火既女朋友

248 回覆
126 Like 1396 Dislike
女朋友唔包飛機杯都正常嘅,如果佢係A0 / 處的話。
如果唔係嘅,啫係其他男人做得嘅,樓主唔做得?
公平咩
唔滿意咪分手law
巴打有冇照鏡嘅習慣
不要想,去強姦!人生沒有那麼多時間給你演內心戲!愛她就去搞她,喜歡就強姦啊!上連登有什麼用?還是會被拒絕,談判不到就強姦,強姦不到就下藥,翻臉就發裸照。大不了蹲監獄咯。你連監獄都不敢蹲,還有什麼資格說你很愛她?出來後繼續強姦她,強姦到她開始懷疑人生,讓她覺得人生的意義就是被你強姦。你們就可以每天嘿咻了......
傻仔,佢比人破左無限次處啦。係得你無得食炸
過來人話你聽 飛得
哇 巴打咁都忍?
性生活唔夾搵過個
性係拍拖好重要一部分
好似拍拖吹水咁

好多人都唔明拍拖對等原則成班資源做低等人 明明大家平等變比人食住 拍拖唔平等一係忍一世如果咪行唔落去
agger 拍拖唔講平等原則只係浪費自己時間
樓主好好滲透 唔好下下比下體控制 都要思考段關係唔對等會唔會只有自己一直受苦對方一直咩著數開心攞噻
4個字,屌佢老母
個個對性追求唔同 夾唔黎咪分手
成個群腳仔咁 邊有女同你扑嘢?
兵仔當自己將軍
咁純既女仔請珍惜啊
但係我地除左呢方面其他都好夾
唔想因為咁就放棄
而且一齊左咁耐又唔想咁輕易放棄

利申:O1 青頭仔,佢都係豬,但係係耶撚
那定哪?
長遠你要問清楚好
如果玩到結左婚 淨係因為要生先比你搞
咁你點算
咁佢對你好唔好?有愛無性我覺得無問題
寂寞就如自己一個打飛機
呢個問過佢話結婚之後日日都冇問題只係要自己涯多幾年

但係依家係我最精力旺盛既時候過多幾年就算佢得我都未必得
其實有好多女都想幫自條仔出火,但作為女性有好多考量
用套同食藥都唔一定安全,有咗點算,你唔負責點算?咁多仔嫌自己條女將隻豬俾咗個Ex,但又想食自己條女隻豬,到時分手又係一個循環 條女潔癖唔口可以理解 但可以用手
咪撚放佢出黎害人
下面滿晒sp 嘅精, 費事被你發現咋
就係等宜張圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞