男人點樣面對唔幫出火既女朋友

248 回覆
126 Like 1396 Dislike
可能對方有另一件
或一腳踏幾船...
唔清楚~
I won't date people don't find me attractive. Why?
fact: she doesn't want to have sex with you
fact: she doesn't care about your need/feeling
fact: you are not sure if she would change anytime soon

Think about if a man can not/would not have sex with his girlfriend/wife, people normally think the woman has every right to leave him.
如果佢第一次都係同你,咁又正常wor
邊個女人會破完處就變淫娃嫁,破處一黎痛,二黎痛,三黎好撚痛
條女可能心諗:又話扑野好爽既,咁辛苦唔好搞啦,大時大節就話為左你捱下
仲要之後可以痛多十次八次,啲肌肉慢慢習慣同放鬆先舒服
其實方法都係萬變不離其中,前戲前戲同前戲,耐性耐性同耐性,前戲唔係話你條脷要快過磨打同識轉彎,但要起温柔,基本既啜奶咬吹,耳窩頸窩lin頭小腹大髀內側,基本既敏感部位都唔可以錯過,奶西其實唔係必需,一黎你唔識只會得個痛字
要確保佢充分濕潤先好入,唔夠濕就唔好勉強,拎返出黎,但唔好比佢著返衫,就咁攬住傾下計,話聲唔緊要嫁無所謂,講下啲同性無關既甜言蜜語,得明錫下佢頭髮耳珠,佢習慣左肌膚相親,三個字至半個鐘後就會放鬆好多,你再黎一次前戲,佢反應應該會大好多,到時條女可以享受到感覺唔錯既性愛

如果咁都唔得,或者一次唔得佢就堅持要著返衫,即係條女明玩9 你,飛得
火都無得出仲對佢好?屌9佢啦 半年情垃撚圾
以上既野基本上已經做足
仲要佢唔係我破處

但我好愛佢
本身唔鍾意搞,又點會結左婚之後任你搞?
到時一樣可以話攰話無mood之後推三推四
我諗緊佢會唔會無你想像中咁愛你
有個女性朋友都唔太好sex 但都會願意幫男朋友出火 唔忍心見到對方辛苦架wo
你女朋友仲要求你呢樣嗰樣 又唔點付出
你係兵咋,唔係以為自己真係男朋友呀?
樓主姓許?
許生答咗你啦
搵心穎
許生
你肯定係女仔黎?
已分
謝謝關心
佢係壞咗嘅人
真係因為咁就分手
你到底搵緊sp定女朋友啊
唔撚係掛咁突然既
摸都唔得,念力前戲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞