(落地獄)fb朋友既bb女真係好樣衰

177 回覆
1119 Like 40 Dislike
識人個女醜樣到仆街 真係成隻猩猩咁
佢又係差唔多日日貼相 貼左成四年都唔停
個囡真係越大越樣衰
個囡真係越大越樣衰

有啲會越大越靚返
個囡真係越大越樣衰

我同事都係
個bb好樣衰 又無頭髮 兜風耳
成日po
成日食話話帶埋個b嚟
煩撚到

已經mute左佢ig

我好中意bb但佢果個真係唔可以用“可愛”嚟型容
女仔但成隻馬騮咁
我有個朋友都係
最搞笑係孖女,一個似老母,一個似老豆
似老母果個好靚女,但似老豆果個樣衰到喊,同佢老豆餅印咁,方面,插穌鼻,眉粗,總之男人咁
我成日一見到佢哋啲相就諗佢哋大個點算
話BB醜就落地獄 但話大人樣衰就無問題
好明白樓主@@我啲朋友post上fb 啲bb都好樣衰
但佢地啲親友不停話好可愛 好cute
我有個中同 女嘅KOL黎樣ok
但個老公就好撚柒 賊眉賊眼
生出黎個女似到個老豆十足
個bb慘撚到
有得屌你屌唔屌?

利申: 講個女大個咗, 唔洗FBI

on79
話BB醜就落地獄 但話大人樣衰就無問題

大人唔會咁瘋狂洗版同狂話「我既臭b好可愛
生仔真係好似六合彩攪珠
有無聽過啲女係細個靚 大個唔靚 但係細個樣一般反而大個會靚
日日瘋狂哂自己樣衰bb果啲Facebook friend,
我會頂唔順block咗佢
咁樣衰無人想睇
唔知係咪宜家d人食得加工同垃圾食物多
全部生出到黎都勁撚樣衰
就算明星定周圍d fd都無乜見到得意既bb
全部都好似仲係浸住羊水 又腫又呆柒下柒下咁
個囡真係越大越樣衰

我同事都係
個bb好樣衰 又無頭髮 兜風耳
成日po
成日食話話帶埋個b嚟
煩撚到

已經mute左佢ig

我好中意bb但佢果個真係唔可以用“可愛”嚟型容
女仔但成隻馬騮咁

大個可能似張寶兒
有得屌你屌唔屌?

on79

唔夠你on9
日日瘋狂哂自己樣衰bb果啲Facebook friend,
我會頂唔順block咗佢
咁樣衰無人想睇

睇下有得笑下
冇圖都可以傾三頁
食屎啦
unfriend啦 啲女人生完仔真係好煩 乜鳩都講自己個仔 成個igfb都係bb相 好心就自己開個新慢慢post 冇人想知阿

咁個AC係佢既 佢post咩又真係佢自由
應該係唔想睇就unfriend/unfollow
有得屌你屌唔屌?

想問下你個腦除咗扑野之外仲諗到乜
點解可以咁撚on9
bb女你都可以問依啲問題
unfriend啦 啲女人生完仔真係好煩 乜鳩都講自己個仔 成個igfb都係bb相 好心就自己開個新慢慢post 冇人想知阿

痴撚線 有地係自己ac post自己個仔都要比你屌 好多既官威
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞