(落地獄)fb朋友既bb女真係好樣衰

177 回覆
1119 Like 40 Dislike
你開個po但又吊我哋癮猴子偷圖都同我死幅圖出嚟呀

又唔係女女圖
咁都要post
圖都冇
我話伯母個閪好樣衰都得啦

又唔係女女圖
咁都要post

咁你講到咁樣衰,梗係要畀我哋恥笑下啦有乜理由唔開心些牙呀?
好怕果啲3日唔埋2日又share下啲BB生活相果啲
證明老豆老母真係覺得自己生個仔真係最靚嘅
但係我已經好努力咁比左個表情答咗一下

我就求下你唔好比下一張我睇同埋再追問啦
同埋我唔想喺lunch hour用10睇你鳩剪果啲BB生活片段啊

*10分鐘

面對面問?
unfriend啦 啲女人生完仔真係好煩 乜鳩都講自己個仔 成個igfb都係bb相 好心就自己開個新慢慢post 冇人想知阿

唔洗生完仔啦,發現有左既時候都一日po幾個post話自己依加有左bb好多野食唔到之類仲要日日無限loop 明佢有左係好開心,但日日fb ig狂洗板

有個同學老婆有左
又真係好多大肚照
unfriend啦 啲女人生完仔真係好煩 乜鳩都講自己個仔 成個igfb都係bb相 好心就自己開個新慢慢post 冇人想知阿

唔洗生完仔啦,發現有左既時候都一日po幾個post話自己依加有左bb好多野食唔到之類仲要日日無限loop 明佢有左係好開心,但日日fb ig狂洗板

有個同學老婆有左
又真係好多大肚照

唔係唔po得 但po得好睇少少既得唔得
我個同學啲牙勁黃又成日露齒笑 搞到我成日留意啲牙… 睇到都…

有個同學老婆有左
又真係好多大肚照

我個同學啲牙勁黃又成日露齒笑 搞到我成日留意啲牙… 睇到都…

有個同學老婆有左
又真係好多大肚照

笑得你咁爽

笑得你咁爽

老公定老婆牙黃?
遲d仲有大把bb相睇

笑得你咁爽

老公定老婆牙黃?
遲d仲有大把bb相睇

本來已經做傳銷日日開十鳩幾個懶正面既po 屌 之後仲要多左b相
笑得你咁爽

老公定老婆牙黃?
遲d仲有大把bb相睇

本來已經做傳銷日日開十鳩幾個懶正面既po 屌 之後仲要多左b相

頂唔順就unfollow 啦
老公定老婆牙黃?
遲d仲有大把bb相睇

頂唔順就unfollow 啦

無圖一樣都係要落地獄
無圖一樣都係要落地獄

落左喇
又唔係j圖
bb黎
無圖一樣都係要落地獄

落左喇
又唔係j圖
bb黎

bb圖都仲唔係j圖?
無圖一樣都係要落地獄

落左喇
又唔係j圖
bb黎

bb圖都仲唔係j圖?

冇j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞