Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 149 磁石又炒 燈箱又炒 cosbaby一定有得炒

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有冇巴打原價放dr strange 2.0 上年錯過左
原價邊個放返你 加上復4就上 到時升成點無人知 我係你加2000都收張返黎啦
博士係唯一有晒復3復4劇本既人
復4就出硬場
佢好中意9up完再戴頭盔

鳩up即係唔係劇透啦 咁你屌咩?
直頭限500 sw 出得十秒個隻
你又知?你比佢?
原價邊個放返你 加上復4就上 到時升成點無人知 我係你加2000都收張返黎啦
復4就出硬場
有劇本唔會唔出場啊?
咁俾復4劇本佢做咩
你又知?你比佢?

自己留意下復3 復4新聞啦
見大家講左咁耐antman 我都post 下我隻1.0

唔好理甩左果條線

話時話 我把副廠斧彎鳩左 有冇方法可以咬返直佢
復4就出硬場
有劇本唔會唔出場啊?
咁俾復4劇本佢做咩
你又知?你比佢?

自己留意下復3 復4新聞啦

(4) 燈箱 (現貨) $800
復4就出硬場
有劇本唔會唔出場啊?
咁俾復4劇本佢做咩
你又知?你比佢?

睇完一排都已經冇乜印象個對手

係Jude law定係咩
訂金HK$1000已付 + HK$800放售
原來排一排隊執800
咁好搵
復4就出硬場
條撚樣真係白痴!
以為自己導演咩痴撚線!

有冇人覺得隻新ca麻麻地

套衫
多d轉貼,等大家有個希望,唔洗食炒住
大家覺得會唔會有新Thor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞