出一次街,開聲4次叫人靜d係咪我問題?

243 回覆
2559 Like 62 Dislike
樓主算係好有勇氣,好多人都選擇沉默,
話說我啱啱都屌完件廢中巴士播歌,
佢凶鳩返我,但我一打999佢就即刻停。
咁你可唔可以叫地鐵電視靜d,小弟毒撚唔敢講

去靜音車廂

咁樓主其實都可以行去第二度,坐去第二個位姐

同埋上下班繁忙時段未必可以揀到車廂

睇戲坐去第二到?笑燃死
每日150+中國遊客
噪到仆街
唔捨得佢
掉轉頭諗 其實佢想我唔燥都係想我開心啲姐

咁似你真係有問題
可能好小事都開聲屌人果種

唔排除你有時係岩
但可能你有時小事都屌所以啲人會好避忌你
但我只係估
唔知咁多
咁似你真係有問題

唔排除你有時係岩
但我只係估
唔知咁多

小咩事 基本野就等於小事咩
尋日晏就搭巴士返屋企 係深水埗上車一陣
就有個人大叫玩電話唔好咁大聲係咪樓主?
咁似你真係有問題

唔排除你有時係岩
但我只係估
唔知咁多

我見過司機出聲屌tim
屌過啦, 有個大陸婆係巴士度開大個電話睇片

我臨走果時都話佢。你電話睇片真係好嘈

好彩佢個樣都有悔意
1同2冇問題,34就睇你睇咩戲啦。迪士尼片就預左架啦

唔排除你有時係岩
但我只係估
唔知咁多

呢啲真係基本嘢,班撚屌就係睇死其他人死忍先事無忌憚,
講道理唔係對個個有用,你惡得過佢,佢先會笠水。
單單都話小事,呢個社會就會污煙瘴氣。
支持
屌過啦, 有個大陸婆係巴士度開大個電話睇片

我臨走果時都話佢。你電話睇片真係好嘈

好彩佢個樣都有悔意

有次排緊隊等上輕鐵
前面有個阿叔開最大聲播片
我叫佢關左聲佢
個柒頭阿叔又係用嗰套歪理話條街本身都嘈有乜問題
我睇住佢後面個阿姨淨係識搖下頭唔出聲保持沉默
上到輕鐵個阿叔仲變本加厲專登開套動物片隻雀仔好响支支聲咁叫
如果個個都肯齊心唔好怕事出下聲等d柒頭知錯香港根本唔會變成咁
樓主做得好
你無問題

跟本好多人都好嘈,d大陸佬仲on9,坐巴士行到最尾,見有位,跟住大大聲叫車頭d親戚過黎坐,真係係大大聲,如果10係最大聲,佢係9

我喺屯門sor

我見過司機出聲屌tim

有次去澳門
個大陸厘喺正司機後面剪指甲
司機即刻叫佢stop
我睇住個大陸厘個樣好似好愕然咁
更係成世人慣左四圍剪指甲第一次俾人話覺得吓乜唔得嘅咩
唔屌唔得 我都會屌柒呢啲人
由頭到尾完全冇人幫口
個個置身事外
尤其戲院入面坐正小學雞隔離d人咁都忍到

我同你一Q樣, 啲人唔停車熄匙我會去拍佢嘅窗
喧嘩最撚耍家
但其實開口有d人都係無用,d人係唔識反醒自已架

大陸佬呀,大媽呀,個d永遠活係自已世界

只會黎多獲巴士呀叔
港人質素低
唔識尊重人
所以去親日本搭鐵都覺得好自在
屌你老母
啲大陸啊嬸
成9日撘車播劇
鬼死咁大聲
唔撚想聽佢啲支那劇既聲
唔排除你有時係岩
但我只係估
唔知咁多

呢啲真係基本嘢,班撚屌就係睇死其他人死忍先事無忌憚,
講道理唔係對個個有用,你惡得過佢,佢先會笠水。
單單都話小事,呢個社會就會污煙瘴氣。

係 所以我點都出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞