*一人一隻乜撚柒都拎黎爭住開PO洗版既賤種狗

495 回覆
124 Like 13 Dislike
都話仲有其他字

我都廢事比人煩唔會貼曬
明既 廢事阻住你自我感覺良好
關咩事
隔住moon 都覺得你好得意 好想認識你
巴打真心膠黎? 咁QQ
Mon post咪mon post囉
咩自動提醒系統姐
想笑大人個口咩
人地一時間諗唔到有咩詞姐 唔好咁啦
喂sorry 真係唔知
下次講定先 搞到人哋冇面
唔係幾好意思
人地開post 多人過你就話人抄你

次次講版權就潛水 套野寫明討論帖只係俾你開?
credit有冇落你名?

唔好駁咩:「你地都係咁」
你咁駁代表你認同你同大家都一樣都係copy & paste

Story Cast 置頂圖全部你畫你寫?

漫畫up google drive就唔侵權?

Cosplay相你影? 自己做埋個cosplayer? 唔係都只係copy & paste
你開post同人比有咩獨一無二嘅地方? Topic特別on9?

姐係你而家開史上第一間7仔 第2日你隔離開咗間OK
咁你就唔俾人入OK 燒人間鋪 日日係間鋪門口話佢抄我
個問題係你同間OK一樣都係入貨賣其他廠整嘅商品...

上面講完咁多廢話姐係點呀? 你咪再繼續囉 當食花生
咁多位睇下我地井狗幾撚偉大,貼條link又要用twitter app複製去chrome又複製多次黎連登

on撚9,手機用chrome更加copy唔到條咁既youtube link出黎
又撚牙#
人哋點用電話關你撚事咩 又要控制埋人呀?
#9控制狂confirm
Hi
我仲諗住學下野
點樣用關鍵字去search post嘅內容
點知原來又係F5
chrome你老母,手機版本身條link根本唔係一個普通既youtube url,就算highlight佢黎複製文字都係copy唔曬,你㩒幾撚多下都copy唔到,你扮帶埋部電腦出街把啦盲俠
等睇話要用電腦版介面先得
push
公道講 twitter copy youtube真係佢條link

不過無s=21一樣露底 根本無人咁屎忽痕paste完link會走去改url
果件負皮皇后?
慎防假膠萬世師表欣師(#11294)
https://lih.kg/1095957

隻賤種幾時死
台主會戰勝歸來
原來仲有條twitter
有少少煩
終於冇每個post負評啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞